Activiteiten ELMA (THR) over naar ARVAS

renovatie
Doorstart activiteit THR Groep
Een deel van de activiteiten van THR (een joint venture van Ankor Mennema Groep (AMG), Reesink Retail en Ter Hoeven) wordt voortgezet onder de naam ARVAS. THR, een groothandel met een compleet assortiment van o.a. ijzerwaren, elektra, gereedschap, verf en verfbenodigdheden, is na het faillissement begin februari inmiddels definitief gestopt met leveren.
Achter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt om de nodige voorbereidingen te treffen voor een doorstart van (een gedeelte van) de activiteiten. Onder de naam ARVAS is die doorstart inmiddels gerealiseerd. ARVAS zal alle activiteiten van THR op het gebied van verfbenodigdheden, beter bekend onder de merknaam ELMA, voortzetten.
ARVAS is inmiddels klaar voor de start. Met een nieuwe, financieel gezonde basis, staat een team specialisten met ruime ervaring in de schilders- en stukadoorsbranche klaar om klanten weer van dienst te zijn. De komende tijd zal de voorraadpositie weer op niveau worden gebracht en het assortiment verder worden uitgebreid. ARVAS staat voor betrouwbare service met snelle leveringen en wil het verschil maken door het leveren van een topassortiment A-kwaliteit producten, aangevuld met actieve ondersteuning voor dealers. Daarbij kan gedacht worden aan marketingprogramma’s, winkelinrichting / schappenplannen, verkoop ondersteuning en logistieke ontzorging. In samenwerking met dealers, zal het assortiment verder worden uitgebreid en afgestemd op ontwikkelingen in de markt.