Afbeelding

Specialist in multitool zaagbladen

renovatie
Qblades is specialist op het gebied van multitool zaagbladen en accessoires voor elke multitool. Het merk levert zaagbladen en accessoires tegen een optimale prijs/prestatie verhouding, maar heeft ook duidelijke productinformatie.
Er bestaan op dit moment 7 aansluitings-systemen; Het 3-ledige Starlock-systeem met Starlock, StarlockPLUS en StarlockMAX, het OIS-systeem, het MultiMount-systeem, SuperCut en Open-Back systeem. Op veel machines passen meerdere aansluitingen, dat maakt het erg verwarrend. Zo passen de Starlock zaagbladen (SL) op het Starlock-systeem, maar ook op het klassieke OIS-systeem of Multimount-systeem (UN). Het Starlock snelwissel-systeem is geweldig maar werkt alleen als je ook een Starlock machine hebt. Zo niet, dan kan je beter een UN zaagblad te kiezen. Dan ben je namelijk een stuk voordeliger uit! Met behulp van het overzicht kan je altijd snel en gemakkelijk het juiste zaagblad voor jouw machine kiezen.
Met het complete aanbod in alle aansluitingen onderscheidt Qblades zich van andere merken en levert topkwaliteit zaagbladen voor elke toepassing. Daarom is Qblades ‘De keus van de vakman’. Voor het gehele assortiment geldt: altijd 10 + 1 gratis!
Meer informatie is te vinden op de website of klop aan bij één van de ruim 350 verkooppunten. Verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.
www.qblades.com