Ondernemersvereniging in onderhoud versterkt grip met nieuwe partner

60
OnderhoudNL en TrackJack Europe slaan de handen ineen om schilders te helpen met verplichtingen bij de Belastingdienst.

BERGSCHENHOEK – Schilders en andere onderhoudspecialisten besteden jaarlijks tientallen uren aan het bijhouden van hun kilometerregistratie. Of het wordt niet gedaan, waarmee boetes van de Belastingdienst worden geriskeerd. Branchevereniging OnderhoudNL gaat het partnerschap aan met TrackJack; marktleider op het gebied van digitale ritregistratie, om haar leden uit de brand te helpen.

Al ruim dertien jaar helpt TrackJack de Nederlandse klusbedrijven met GPS-oplossingen op het gebied van rittenregistratie, track & trace en inzicht in rijgedrag. En terwijl ritten van bestelbussen en leaseauto’s inmiddels gewoon automatisch kunnen worden geregistreerd, wordt het soms helemaal niet bijgehouden of worden er kostbare uren van het personeel verspild. De Belastingdienst vereist een uniforme manier van registratie, waar aan wordt voldaan met een kilometerregistratiesysteem.

Versterken van de sector
Ondernemersvereniging OnderhoudNL behartigt de belangen van circa 1.700 leden die zich specialiseren in vastgoedonderhoud. Schilderbedrijven, bedrijven in beglazing, renovatie, restauratie en isolatie hebben zich aangesloten om de sector te onderhouden en te verduurzamen. De leden worden geïnformeerd en ondersteund bij de lobby richting Den Haag. Onderwerpen als duurzaamheid, CAO’s, arbo & milieu en innovatie staan daarbij centraal.

Om de aandacht van de leden op het ondernemen en onderhouden te houden, zoekt OnderhoudNL de juiste partners voor haar leden uit. Deze partners moeten voldoen aan een reeks van kwaliteitseisen en een interessant bod voor de leden beschikbaar hebben. TrackJack voldeed uiteraard aan deze eisen.

GPS locaties van het wagenpark
Naast de mogelijkheid om automatisch de kilometerregistratie bij te houden, kunnen de ondernemers nu ook de huidige locaties van de voertuigen inzien. Dat maakt het voor planners en logistieke medewerkers nog makkelijker om de planning zo efficiënt mogelijk te maken. Bijvoorbeeld bij een spoedgeval of een medewerker die ondersteuning nodig heeft.

Over TrackJack
TrackJack is specialist in GPS-oplossingen. Met ruim 55.000 aansluitingen is TrackJack een van de grootste spelers in rittenregistratie, track & trace en fleetmanagement-oplossingen in Nederland.
Die snelle groei van de brutale nieuwkomer leidde in 2015 tot een nominatie voor de Erasmus Innovatie Award van INSCOPE (Erasmus Research Institute of Management). TrackJack heeft het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen van de Belastingdienst. Meer info: https://trackjackeurope.com.