De populariteit van zwarte interieurs blijft hoog in de wereld van interieurontwerp. Canalit, specialist in kabelmanagementoplossingen, speelt hierop in met zwarte kabelkanalen naast de bekende grijze (RAL 7030) en witte (RAL 9010) varianten.

Vijf maten voor perfecte installaties
De kabelkanalen zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd Polyvinylchloride (PVC) voor duurzaamheid en een langere levensduur. Zo voldoen ze aan hoge eisen in diverse installaties. Breedtes vanaf 60 mm worden geleverd met verschuifbare draadhouders en deksels voor eenvoudige en nette kabelpositionering. Onze draadhouders zijn niet alleen bevestigingsmiddelen, maar ook slimme koppelstukken voor naadloze verbindingen van meerdere kabelkokers, voor perfect afgestemde installaties. 

Onze nieuwe kabelkanalen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten, zodat u de perfecte maat kunt kiezen voor elke installatiebehoefte. Deze kabelkanalen zijn ontworpen voor schietmontage, waardoor ze moeiteloos en stofvrij op verschillende oppervlakken kunnen worden geïnstalleerd, wat zorgt voor een efficiënte plaatsing. Elk kanaal wordt zorgvuldig beschermd met Canalit-folie om schade tijdens transport en opslag te voorkomen.

Naadloze integratie van kabels in interieurs
De nieuwe zwarte kabelkanalen van Canalit bieden veiligheid en duurzaamheid, en zorgen voor een nette afwerking van bekabelingsinstallaties. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, de zwarte M5 kabelkanalen van Canalit zorgen voor naadloze integratie van kabels in interieurs.