PANASONIC TOUGHBOOK A3: ROBUUSTE EN KRACHTIGE 10,1” ANDROIDTM TABLET

153

Panasonic heeft het Android-assortiment verder uitgebreid met de lancering van de Toughbook A3: een robuuste tablet met een 10,1 inch display. Omdat bedrijven steeds meer gebruikmaken van Android voor hun robuuste mobiele tablets of handhelds, is de Toughbook A3 perfect voor onder andere hulpverleners, nutsbedrijven, buitendienstmedewerkers, transport- en logistieke bedrijven en voor werknemers in de auto-industrie.

De robuuste Toughbook A3 heeft een stevige batterijduur van 9 uur (met standaardbatterijen) en 15,5 uur met optionele uitbreidingsbatterijen met dubbele batterijcapaciteit en een altijd duidelijk en helder leesbaar scherm. De Toughbook A3 is geschikt voor continu gebruik in alle licht- en weersomstandigheden. De tablet heeft bovendien flexibele poortmogelijkheden die kunnen worden geconfigureerd op basis van de behoeften van de mobiele werknemers. Het apparaat ondersteunt ook Panasonic COMPASS 2.0, de enterprise managementtools-suite voor de robuuste Android-tablets en -handheldapparaten van Panasonic Toughbook.

“Als opvolger van de populaire Toughbook A2, is de A3 nog robuuster, krachtiger en nog langer operationeel dan zijn voorganger”, aldus Jan Kaempfer, General Manager of Marketing voor Mobile Solutions Business Division – Europa. “De Toughbook A3 is een kant-en-klaar apparaat voor mobiele werknemers in magazijnen en bestuurders van vorkheftrucks, buitendienstmedewerkers, onderhoudstechnici en mechanici in de auto-industrie die geschikte apparatuur nodig hebben voor diagnostiek, gegevensbeheer en operationele controles, en voor hulpverleners die een veilige en effectieve mobiele computeroplossing nodig hebben.”

Robuuster dan ooit
De Toughbook A3 is ontworpen om mobiele werkers te ondersteunen bij het uitvoeren van zware taken in het veld. Het apparaat is water- en stofbestendig (IP65) en getest op valbestendigheid tot op een hoogte van 1,5 meter. Dankzij het Android™ 9 Pie-besturingssysteem en de nieuwste Qualcomm® Octa-Core SDM660 CPU (1,8 GHz-2,2 GHz) met 4GB geheugen en een verhoogde 64GB eMMC-opslag, is de ondersteuning op lange termijn gegarandeerd.

Duidelijke en heldere display
Het 10,1 inch display (1920×1200) is ontworpen voor eenvoudig gebruik en optimale leesbaarheid, zowel buiten als binnen. Het 10-punts capacitieve touchscreen display kan, zelfs in de regen, met de hand, met handschoenen of met een styluspen worden bediend voor nauwkeurige aantekeningen of voor het verzamelen van handtekeningen. Het apparaat bevat ook een camera en een microfoon aan de voorzijde en een camera met flits aan de achterzijde voor documentatie.

Flexibel voor zakelijke doeleinden
De tablet wordt geleverd met een uitgebreide set van zakelijke interfaces, waaronder USB Type-C® (USB 3.0) en USB Type-A (USB 2.0). Drie verschillende aanpasbare gadgetpoorten, die verkrijgbaar zijn in vijf verschillende combinaties, maken het mogelijk het apparaat aan te passen aan de zakelijke behoeften, waaronder een optionele smartcardlezer, barcodelezer of een extra USB Type-A (USB 2.0).

De Toughbook A3 kan worden gebruikt in voertuigen dankzij een voertuigdock. Het biedt uitstekende communicatiemogelijkheden dankzij Bluetooth 5.0 voor een snellere gegevensuitwisseling of communicatie over langere afstanden. Het apparaat ondersteunt ook WLAN IEEE802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w met MIMO-functionaliteit. De Toughbook A3 is geoptimaliseerd voor Global Positioning met Galileo en GPS in Europa, GLONASS in Rusland, QZSS in Japan en Beidou in China.

Veilig en bedrijfsklaar
Om ervoor te zorgen dat de robuuste tablet veilig en bedrijfsklaar is, wordt de Toughbook A3 geleverd met de Panasonic COMPASS-suite. De nieuwste toevoegingen aan het Complete Android Services and Security-pakket zijn een nieuwe snelle configuratietool, verbeterde beveiligingsupdates tot drie jaar na End of Service, evenals “OMNIA”, het nieuwe Toughbook Mobile Enterprise Application Platform. Bovendien is er ook een portaal voor applicatieaanvragen, om nieuwe applicaties voor Panasonic Android-apparaten te certificeren.

De Toughbook A3 wordt geleverd met uitgebreide accessoires, een standaardgarantie van drie jaar en zal beschikbaar zijn vanaf augustus 2020. Adviesprijzen beginnen bij €1.328 exclusief btw. 

*Android is een handelsmerk van Google LLC.

Voor meer informatie over het gamma Panasonic devices, bezoek: https://nl.business.panasonic.be/mobile-solutions/

Panasonic Business-logo

 

Panasonic bedrijfspagina op Bouwmagazine