Plug & Play prefab houtskeletwanden

143

Houtskeletbouw zit in de lift. Deze duurzame bouwtechniek biedt heel wat voordelen en garandeert een vlot bouwproces. Bij nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van een woning kijken aannemers, schrijnwerkers en dakwerkers dan ook steeds vaker in de richting van afgewerkte prefab-elementen omdat deze een enorme tijdswinst opleveren.

Carpentier produceert om die reden compleet afgewerkte prefab houtskeletwanden in bouwpakketten. Eenmaal op de bouwlocatie worden prefab-elementen in een mum van tijd gemonteerd. Inmiddels gaat Carpentier nog een stap verder en monteert het de houten de gevelbekleding in eigen atelier op de prefab wandelementen. Zo is de montage op de werf slechts een kwestie van ‘plug and play’. Uiteraard kunt u als vakman zelf de gevelbekleding installeren, maar deze extra service levert nog meer tijdwinst op de werf. 

Bij een gevelbekleding met de QuickClip® profielen bent u bovendien zeker van een naadloos resultaat en een onzichtbare bevestiging, aangezien de houten planken op een aluminium onderconstructie worden geklikt en er dus geen nagels of schroeven aan te pas komen.

De gevelbekleding van Carpentier reikt ook verder dan alleen één enkel product. De kwaliteitsvolle en ecologische houten gevelbekleding kan in eiken, thermisch hout, Accoya en barnwood geleverd worden. Hierbij is het ook nog mogelijk om dit in diverse kleuren af te nemen, denk hierbij aan naturel, grijs, zwart etc. Door de nauwe samenwerking met productontwikkelaars kunnen er innovatieve en trendy profielen gecreëerd worden die gebruiksvriendelijker en beter te verwerken zijn. De slogan van Carpentier is dan ook niet voor niets ‘Smart wood for nice places’. 

Met de innovatieve oplossingen kunt u dus snel, eenvoudig en efficiënt een volledig bouwproject realiseren. Neem gerust contact met Carpentier op voor advies of als u een offerte wilt aanvragen. Carpentier helpt u graag verder.

www.carpentier.be
info@carpentier.be
+32 609 235 377