Ben jij een gedreven Projectmanager die de verantwoordelijkheid kan nemen over onze ontwikkel- en bouwprojecten? Reageer dan direct op deze uitdagende vacature!

Over ons
Wij zijn Coresta. Sinds 1997 ontwikkelen en bouwen wij vastgoed in de sectoren zorg, (betaalbaar) wonen, onderwijs en sport. Als geen ander weten wij wat de echte uitdagingen zijn van onze opdrachtgevers. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, bouw en exploitatie. Indien gewenst kunnen wij deze projecten binnen onze moedermaatschappij ook zelf in belegging nemen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te realiseren voor de meest uitdagende opgaves. Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar. Dat is waar wij voor staan. Want samen bouwen we aan de maatschappij van morgen.

Functie omschrijving
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van jouw projecten. Dit zijn voornamelijk nieuwbouw en renovatie projecten op het snijvlak van wonen en zorg. Je zorgt er voor dat jouw projecten worden gerealiseerd binnen overeengekomen prestatie-eisen en bewaakt deze aan de hand van de GOTIK beheers-aspecten. Je neemt graag de leiding en motiveert en inspireert je collega’s en de bouwpartners. Je bent in jouw projecten voor onze opdrachtgevers het gezicht en aanspreekpunt namens Coresta. In deze rol voel jij je prettig.

Functie-eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding (HBO/WO)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede communicatieve vaardigheden naar zowel onze opdrachtgevers als onze bouwpartners
  • In staat om jouw kennis te combineren met een commerciële gedrevenheid
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk
  • Kennis van grafische tekenprogramma’s zoals Autocad en Revit
  • Kennis van BIM software zoals Navisworks, Solibri en Tekla Bimsight

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven maar je projecten bevinden zich in heel Nederland. Dit doe je niet alleen, maar in een team met enthousiaste collega’s binnen een ondernemende en ambitieuze organisatie. Daarnaast bieden wij een goed marktconform salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Ben jij de Projectmanager die wij zoeken? Solliciteer dan direct of bel 040 – 303 21 21 en vraag naar Jeroen van Oudenaarden voor meer informatie!