Renoveren van een dakraam was nog nooit zo eenvoudig!

415
Header-Bouwmagazine-bouw-beter-roto

De renovatie van een dakraam biedt tal van voordelen. Zo realiseer je meer daglicht, minder lawaai en een lagere energierekening door de betere isolatie. Daarnaast is het hedendaagse materiaal dat gebruikt wordt altijd een plus in de beleving van je klant.

Voor alle oude dakramen heeft Roto het juiste type voor vervanging. Ongeacht het merk of model dakraam, een vervanging met onze producten gebeurt in recordtijd. Roto biedt de vakman een allround service en perfecte kwaliteit voor een snelle uitwisseling daardoor kunnen ook huiseigenaren opgelucht ademhalen: Het vervangen van een oud dakraam is binnen enkele uren gebeurd zonder complexe verbouwingen aan het dak.

Meer daglicht
Nieuwe Roto dakramen bieden tot 20% meer daglicht ten opzichte van oudere generaties door een groter glasoppervlak. Meer daglicht betekent ook een ruimtelijker gevoel in uw woning.

Betere ventilatie
Nieuwe Roto dakramen bieden een betere ventilatie in uw woning, er zijn zelf oplossingen met zelfregulerende ventilatieroosters voor een efficiƫnt energieverbruik en dus een lagere energierekening.

Snel vervangen
Wij adviseren bij vervanging van een oud dakraam altijd te kiezen voor de professionele service van een Roto Profi-Partner. Een enkel dakraam kan al vervangen worden in een dagdeel

Renovatieprofiel
Oudere dakramen hebben vaak een afwijkende inbouw maat ten opzichte van de huidige generaties. Roto heeft een handig renovatieprofiel en gootstuk ontwikkeld zodat ook bij de vervanging van oude dakramen er geen ingrijpende werkzaamheden voor de binnen afwerking hoeven plaats te vinden. Het profiel is toe te passen voor vrijwel alle merken en modellen dakramen.

Meer weten over de renovatie oplossingen van Roto?
Bekijk onze website: www.roto-dakramen.nl/product-overzicht/dakraam-renoveren/

Mailen voor meer informatie mag natuurlijk ook: info.benelux@roto-frank.com