Rensa breidt duurzame assortiment verder uit met PVT-warmtepomppanelen van Triple Solar

1332
Triple Solar PVT de Draai Heerhugowaard-warmptepomppanelen

Rensa Verwarming & Ventilatie, met twee centrale distributiecentra in Didam en Doetinchem, heeft haar duurzame assortiment opnieuw uitgebreid. De PVT-warmtepomppanelen van het Nederlandse Triple Solar zijn vanaf mei bij de groothandel te bestellen.

Met PVT-warmtepomppanelen wordt zonne-energie niet alleen omgezet in elektriciteit, maar ook in warmte. Zo is een PVT-paneel in feite zowel een traditioneel zonnepaneel als een zonnecollector. De opgevangen warmte is in het PVT-systeem de warmtebron voor de warmtepomp.

Rensa Verwarming & Ventilatie levert het complete Triple Solar-systeem: onder meer PVT-warmtepomppanelen met een Nibe water/water warmtepomp, accessoires en het benodigde installatiemateriaal als montagerails.

Warmtepomp-specialist

“Rensa streeft ernaar om als warmtepompspecialist voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Daarmee is Triple Solar een perfecte aanvulling op ons assortiment”, zegt categoriemanager Kevin Verweij. “De systemen van Triple Solar zijn geschikt als alternatief voor grondboringen bij de water/water warmtepompen. Wanneer grondboringen of geluidsnormen een probleem zijn, is het systeem van Triple Solar dé oplossing.”

Uniek systeem

De Triple Solar PVT-panelen in combinatie met een warmtepomp die via Rensa te bestellen is, is ‘absoluut uniek’, stelt Research & Development-manager Frank van Maanen van Triple Solar. “De bron en de warmtepomp zijn volledig op elkaar afgestemd. De software van de warmtepomp is zelfs zo aangepast dat je de performance van de bron op het display van de warmtepomp kunt volgen.”

“De combinatie heeft bovendien een gelijkwaardigheidsverklaring, als onafhankelijke waarborg voor de kwaliteit en de prestaties. Met dit systeem, dat de afgelopen jaren al met succes in honderden woningen is toegepast, bieden we dan ook écht een onderscheidende oplossing.”

Service en technisch advies

Cees Mager, oprichter en CEO van Triple Solar: “We zijn blij en trots dat ons complete PVT-systeem, panelen met warmtepomp, nu ook bij Rensa verkrijgbaar is. Rensa sluit als verkooppartner perfect aan bij onze wensen. Bij Rensa Verwarming & Ventilatie staat service en technisch advies hoog op de agenda. En net als Rensa is Triple Solar 100 procent Nederlands. We hebben alle vertrouwen in deze samenwerking met dit unieke Nederlandse bedrijf.”

Over Rensa Verwarming & Ventilatie

Rensa Verwarming & Ventilatie neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern en duurzaam logistiek concept levert Rensa goederen door heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw. Naast een breed en diep assortiment ondersteunt Rensa haar afnemers met uitgebreide dienstverlening, van ‘state of the art’ klimaatbeheersingsoplossingen tot logistiek maatwerk.