Waar kom je terecht?
In onze vestiging in Zwolle profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste bouwbedrijven van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een lokale vestiging met een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. En dat al meer dan 100 jaar, zolang bestaat dit bedrijf al. Bij Van Wijnen Zwolle zijn we naast restauratieprojecten ook actief in nieuwbouw en transformatie projecten. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team. Waar je ook bent, we werken als team nauw samen, ook nu op 1,5 meter; vanuit huis, kantoor of bouwkeet. We doen het samen.

Wat je doet:
Wij vinden het werken aan historische panden fantastisch! Zo hebben we recent groot onderhoudswerk gedaan aan Het Oversticht in Zwolle.

Sinds vorig jaar zijn wij als Van Wijnen Zwolle ERM gecertificeerd aannemer. Met het behalen van dit certificaat zetten wij een duidelijke stap richting het verder uitbouwen van onze afdeling restauratie. Het restaureren en onderhouden van historisch vastgoed is waar wij voor gaan met onze klanten!

Als (Restauratie) Timmerman lever jij een bijdrage aan onze mooie projecten en ben jij dagelijks het gezicht op de bouwplaats. Jij begrijpt dat communicatie met de eindklant net zo belangrijk is als het gevarieerde werk dat je verricht. Jij gaat aan de slag aan kleinere en/of middelgrote restauratieprojecten waarbij je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van het bouwproces. Je zorgt voor kwalitatief goed timmerwerk, conform bestek, tekeningen en voorschriften binnen de gestelde planning.

Wat je brengt:
Om bij de basis te beginnen; je hebt een afgeronde timmeropleiding niveau 2 of vergelijkbare kwaliteiten. Daarnaast:

  • Heb je recente ervaring met het werken aan kleinere of middelgrote restauratiewerken.
  • Beschik je als (restauratie) Timmerman over praktisch inzicht en creativiteit.
  • Heb je samenwerken en veilig werken hoog in het vaandel staan en weet je wat het is om klantgericht te werk te gaan.

Kortom, je weet dus wat het is om een timmerman te zijn en je hebt passie voor het restauratie vak.

Wat je krijgt:
Naast dat om onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, workshops of coachingstrajecten. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven?
Help jij onze restauratietak verder te laten groeien? Solliciteer dan direct bij Van Wijnen.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen de Boed, vestigingsdirecteur, op telefoonnummer: 06-13 69 48 71.