afschooranker-fischer-bouw

De FH II NL SCD is het nieuwste momentgecontroleerde afschooranker voor maximale veiligheid. De momentgecontroleerde ring garandeert dat het anker met het juiste aandraaimoment wordt geplaatst – simpel en veilig.

Mechanische en visuele controle maakt plaatsing zonder momentsleutel mogelijk:
– Het groene signaalelement wordt zichtbaar zodra het correcte moment is behaald.
– De zwarte kunststof ring voorkomt dat het anker verder dan het maximale moment kan worden aangedraaid.

fischer-duurzaam werken-bouwbedrijf

Aannemers besteden steeds vaker montage uit. Ook bij het plaatsen van wanden. Zo werkt iedereen met zijn eigen gereedschap. Gelukkig kan het fischer FH II NL SCD momentgecontroleerde schooranker door iedereen veilig geplaatst worden. Ja iedereen! Wat voor merk slagmoermachine je ook gebruikt. Ook na het plaatsen is goed te zien (groen is zichtbaar) dat het anker veilig geplaatst is.

Het fischer Afschooranker FH II NL SCD is speciaal ontwikkeld voor het bevestigingen van schoren op kanaalplaatvloeren en ribcassettevloeren. Het schoren van betonwanden vereist een veilige verankering. Bij montage wordt de conus in de spreidhuls getrokken die zich vervolgens tegen de boorgatwand klemt. De zwarte kreukelzone voorkomt dat het Afschooranker meedraait en neemt de aandraaislip op. De zwarte kunststof ring voorkomt dat het anker verder dan het maximale moment kan worden aangedraaid. Het groene signaalelement wordt zichtbaar zodra het correcte moment is behaald. Deze visuele controle geeft dus aan dat het anker op een juiste manier is gemonteerd en zorgt voor zekerheid en veiligheid op de bouwplaats. Na demontage blijven geen uitstekende delen achter in het boorgat waardoor de kans op ongevallen wordt verkleind.

Kies ook voor veiligheid, kies het fischer FH II NL SCD anker!