hoogwerkers-verreikers-ausa-riwal

Riwal Hoogwerkers B.V. kondigt met trots dealer te zijn geworden van AUSA verreikers en ruwterreinheftrucks. AUSA is een wereldwijde fabrikant van compacte industriële voertuigen voor het transport van materialen en wegenonderhoud. Opgericht  in 1956 en gevestigd in Barcelona, ​​Spanje. Nu, in 2021, verkopen ze in meer dan 90 landen op 5 continenten met een netwerk van meer dan 500 dealers.

De toenemende vraag naar compacte machines en de mogelijkheid om AUSA machines in Nederland te verkopen is een perfecte aanvulling op het bestaande JLG dealerschap. Met het assortiment compacte verreikers en krachtige ruwterreinheftrucks kan Riwal vanaf juni 2021 haar huidige klantenbestand van verhuurbedrijven bedienen.

Wilco Stout, Sales Manager Riwal Hoogwerkers B.V. vult aan: “Het assortiment van AUSA vormt een perfecte aanvulling op het JLG-assortiment en sluit naadloos aan bij onze criteria voor het leveren van producten van hoge kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. We gaan de verhuursector bedienen, waar klanten het veelzijdige gebruik van de AUSA-machines kunnen ervaren.”

Het gehele AUSA-assortiment voldoet aan de nieuwste emissie- en veiligheidseisen. Samen met het bestaande JLG-dealerschap bieden we nu een extra A-merk aan dat klaar is voor de toekomst.

riwal-verreiker-hoogwerker-ausa
Over Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche. Riwal is actief in 16 verschillende landen, heeft 75 vestigingen, meer dan 2.500 medewerkers en beschikt over een internationale verhuurvloot van meer dan 20.000 machines. Met 7 vestigingen in Nederland bieden wij een landelijke dekking.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen opleidingscentra met onder meer opleidingen voor operators en industriële toepassingen.

hoogwerker-verreiker-riwal