CAMPAGNE ‘PINK LADIES’ MOET ZORGEN VOOR EXTRA OPBRENGST BORSTKANKERONDERZOEK PINK RIBBON

 Dordrecht Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, verhuurt vanaf 15 mei twee Pink Ladies (hoogwerkers) om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek van Pink Ribbon.

 De ene roze dame is een knikarmhoogwerker JLG600AJ en de andere een schaarhoogwerker JLG530 LRT, met een werkhoogte van respectievelijk 20 en 18 meter. Dit roze duo kan aankomend jaar gehuurd worden door klanten, waarvan de extra opbrengst naar het goede doel gaat. Vanaf half mei is het mogelijk om de Pink Ladies te huren voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Dat kan al voor 10 euro extra per dag, waarvan Riwal aan het einde van deze campagne de opbrengst zal verdubbelen. Naast de ‘Pink Ladies’ campagne zal Riwal het hele jaar verschillende acties organiseren waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat.

Goed doel
Naast het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers, vindt Riwal het ook belangrijk om een goed doel te steunen. In Pink Ribbon heeft Riwal een uitstekende maatschappelijke partner gevonden, die door financiering van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten borstkanker ondersteunt. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. Op dit moment krijgt 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker. In 2018 waren er ruim 17.300 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed, maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker.

Johan van Klinken, Algemeen Directeur Riwal Benelux “De keuze om een campagne op te starten voor Pink Ribbon was snel gemaakt. Iedereen is binnen zijn of haar familie- en/of vriendenkring weleens geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Alle kleine beetjes helpen op weg naar een maatschappij waarin borstkanker geen dodelijke ziekte meer is. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.”

 Oproep
Riwal roept al haar medewerkers, klanten en andere geïnteresseerden op om deze campagne en andere acties van Riwal te ondersteunen door zelf een actie te starten of een bijdrage te leveren via de Pink Ribbon website onder kom in actie (zoeken naar Team Riwal Hoogwerkers).

Samen kunnen we het verschil maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor borstkankeronderzoek!