De bouw is een dynamische branche. Met thema’s als duurzaamheid en digitalisering zijn bedrijven steeds meer bezig om innoverend en efficiënter te werk te gaan. Door de vele ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen binnen de bouw kan het lastig zijn om op de hoogte te blijven. BouwBeurs 2023 biedt daar de oplossing voor! Met tienduizenden bezoekers en honderden exposanten is de BouwBeurs het grootse evenement van Nederland voor de professionele bouw. 

De exposanten presenteren jou begin februari de modernste technieken, nieuwste bouwmaterialen en slimme oplossingen. Zo ben je in één dag geheel bijgepraat.

Het Tegelplein, het Houtpaviljoen, het NieuwsCafé in samenwerking met Aannemer en het Natuurinclusief bouwen paviljoen is slechts een greep uit de vele activiteiten die er tijdens BouwBeurs plaatsvinden. Maar ook op de stands van de exposanten is er volop activiteit met demo´s en praktische presentaties.

Ook worden er op de beurs tientallen kennissessies gehouden over verschillende onderwerpen. Kom meer te weten over verduurzaming, circulair bouwen en digitalisering. Of wat dacht je van het creëren van een gezonde en veilige werksfeer voor je medewerkers of manieren om efficiënter aan de slag te gaan. Vergaar alle kennis die je nodig hebt om nog beter te bouwen!

Natuurlijk maken we er ook een feestje van! Kom naar het grootste Bouwcafé van Nederland en geniet van een vol activiteitenprogramma met, o.a. leuke optredens en wedstrijden. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je kennis met andere vakspecialisten en experts. Kom samen met je collega’s en maak er hét uitje van het jaar van. 

BouwBeurs 2023 vindt plaats van 6 tot en met 10 februari in Jaarbeurs Utrecht. Ga naar www.bouwbeurslive.nl en registreer je gratis online met de code BouwMagazine. We zien je graag terug op de spannendste bouwplaats van Nederland!