De Duitse armaturenspecialist Schell uit Olpe heeft officieel de deuren van de nieuwe showroom met experience center in het pand van de Nederlandse reseller Hamers & Kesber in Huizen geopend. Vanaf nu kunnen architecten, aannemers en installateurs de meer dan 80 verschillende Schell-producten in de 125 m² grote showroom bekijken en een deel daarvan in de praktijk zien werken. Schell geeft in de showroom ook product- en installatietrainingen.

Hamers & Kesber vertegenwoordigt al meer dan 16 jaar de sanitaire oplossingen van Schell in Nederland. Om deze oplossingen beter aan klanten en installateurs te kunnen presenteren en ze daadwerkelijk met werkende producten kennis te laten maken, werd de Nederlandse showroom met experience center het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met Schell en Hamers & Kesber ingericht. De showroom en de productpresentaties dragen duidelijk de Schell-signatuur. Naast een showroom met alle armaturen biedt het experience center 12 werkende voorbeelden van de innovatieve producten en waterbeheeroplossingen van Schell, zoals het SWS en SSC-systeem. Bovendien is er een trainingsruimte ingericht om uitgebreide producttrainingen te geven en er is een vergaderruimte beschikbaar.

De Nederlandse medewerkers van Schell en Hamers & Kesber zijn heel blij met de nieuwe locatie. De eerste trainingen met installateurs en adviseurs hebben al plaatsgevonden. De ruimte biedt ook de mogelijkheid om projectontwikkelaars en hun klanten te ontvangen om demonstraties te geven en projectbesprekingen te voeren.

Onlangs werden het nieuwe pand van Hamers & Kesber en de showroom met het experience center van Schell officieel geopend. Behalve klanten en het Hamers & Kesber-team was er uiteraard ook een afvaardiging van de Duitse fabrikant Schell. Dirk Lückemann, Marketing en Sales bij Schell, wees op de lange relatie tussen Hamers & Kesber en wenste het bedrijf veel succes met het nieuwe pand. Hij bracht een toost uit op de voortzetting van de goede samenwerking. Hij is ervan overtuigd dat de showroom zal helpen om de Schell-producten in Nederland nog beter voor het voetlicht te brengen.

Wilt u graag meer weten over Schell SWS, bekijk dan hier de video. Meer uitleg over de werking van het SSC-systeem vindt u hier.