warmte meter-installatie-installatietechniek

De Seek Shot en Seek Shot Pro zijn de nieuwste en meest geavanceerde warmtebeeldcamera’s van Seek Thermal, ontwikkeld en geproduceerd in Santa Barbara California.

De Seek Shot Pro heeft een hele hoge resolutie van 320×240 thermische pixels, ga dit combineren met een 2(gewone) camera van 640×480 pixels waarmee je het gewone beeld en het thermisch beeld door elkaar heen kan laten lopen ( fusion) en je krijgt een perfect scherp beeld met contouren van het gewone beeld door elkaar.

De Seek Shot (206×156) thermische pixels of de Shot Pro (320×240) thermische pixels kunnen warmte verschillen van 0,07° Celsius zichtbaar maken.

Met een 3,5” kleuren Touchscreen, een intuïtieve gebruikersinterface waar o.a. diverse punt temperaturen aangeklikt kunnen worden, er kunnen tot 3 kaders in het scherm aangemaakt worden waar min., max. en gemiddelde temperaturen  in afgebeeld worden.

De Seek Shot en Shot Pro kunnen zowel overdag als s ’nachts gebruikt worden, de helderheid van het Touch screen scherm kan aangepast worden, ingebouwde flitser voor de gewone camera, zaklamp enz.

Met de ingebouwde Wifi kunnen de beelden rechtstreeks realtime naar een smartphone of tablet gestuurd worden, via de Seek view App.

Waarna de foto’s ook achteraf bewerkt kunnen worden.

Via de Seek view App kunnen direct warmte beeld rapporten gemaakt worden met de gemaakte foto’s erin en de gemeten waarden.

Voor meer informatie, kijk op www.thermobeeldcamera.nl of www.omtools.nl Importeur voor Nederland.