sgs-floriaan-logo-brandveiligheid

Beschrijving van het bedrijf

SGS Floriaan als werkgever
SGS Floriaan is hét expertisecentrum van SGS op het gebied van brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten.

Bij SGS Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt over alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen.

Tegelijkertijd is Floriaan zelf een kleine organisatie met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Functieomschrijving
Heb jij een breed netwerk binnen de brandveiligheid? Sta je aan het eind van jouw carrière maar nog niet klaar om te stoppen met werken? In deze vrije commerciële rol krijg je de kans om te knallen dus sluit je aan bij SGS Floriaan!

Wat ga je doen?
Als senior accountmanager ben jij de sparringpartner voor onze klanten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij Tatasteel en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij de Bijenkorf, Universiteit van Amsterdam en AMC).

Je onderhoudt het contact en gaat met ze in gesprek. Door het stellen van kritische vragen en jouw expertise op brandveiligheid voeg jij direct waarde toe. Samen met de klant kom je erachter wat hij écht nodig heeft. Zo vertaal jij klantvragen naar het uiteindelijke project. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je werkt nauw samen met de verschillende adviseurs binnen onze organisatie.

Naast de bestaande klanten ben je ook actief bezig met het introduceren van SGS Floriaan bij nieuwe klanten. Door jouw kennis van de markt ben je in staat om potentiële klanten in kaart te brengen, de juiste vragen te stellen om kansen te creëren en om te zetten in commercieel succes tijdens een langdurige samenwerking.

Functie-eisen

Ga jij de deal sluiten?
De kwaliteit van het werk staat voor ons bovenaan. Als senior accountmanager beschik je over een hoge mate van deskundigheid en kennis van het vakgebied van brandveiligheid. Je kent de markt, hebt een goed netwerk, signaleert kansen en bent in staat deze te verzilveren. Continuïteit en flexibiliteit zijn begrippen waar onze klanten op kunnen bouwen. Je bent de spin in het web tussen onze inhoudelijk ervaren adviseurs en de klant.
Wat breng je nog meer mee:

  • Een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bij voorkeur richting techniek;
  • Minimaal 10 jaar relevante commerciële werkervaring in de technische branche;
  • Je bent communicatief vaardig en strategisch sterk;
  • Je hebt lef en durft (onderbouwd) buiten de gebaande paden te denken.

Aanvullende informatie

Wat wij jou bieden!

  • Een uitdagende job waarin we in onderling overleg de uren bepalen;
  • Veel vrijheid en flexibele werktijden;
  • Goed salaris;
  • Een leaseauto en telefoon;
  • 24 Vakantiedagen en 8 ATV-dagen obv een fulltime dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Reageer dan snel via de sollicitatiebutton.
Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 – 46 522 779.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: senior, Accountmanager, brandveiligheid, HBO, parttime, Zaltbommel, techniek, commercieel, ervaren