Snoeren en kabels onopvallend wegwerken

213

De zelfklevende driehoek leidingkoker van Canalit is de ideale oplossing om in een hoek alle snoeren en kabels weg te werken. De koker is zowel horizontaal als verticaal te monteren en is voorzien van een deksel die strak oversteekt. Hierdoor krijgt de koker een naadloze aansluiting op de muur en is hij in vrijwel elke hoek te plaatsen. 

Voor een snelle, eenvoudige en stofvrije installatie zijn de zijkanten voorzien van zelfklevende tape, waardoor hij beschikt over een hoge kleefkracht op zowel vlakke als oneffen oppervlaktes. Door de strakke afwerking en in combinatie met de juiste kleefkracht, is dit perfect te gebruiken voor iedere installateur. 

 

Tot montage schoon en onbeschadigd
Dat innovatie niet alleen in het maken van producten van hoge kwaliteit zit, maar ook in de verpakking kan zitten, heeft Canalit afgelopen jaren wel bewezen. De koker is individueel verpakt met een stevige Canalit beschermfolie waardoor hij tot montage schoon en onbeschadigd blijft. 

De deksel is tevens voorzien van een extra beschermfolie voor een perfect eindresultaat. Normaal gesproken raakt zo’n 30% van dit soort materialen beschadigd waardoor het onbruikbaar is en weggegooid moet worden. Dit levert niet alleen de groothandel en de installateur een flinke besparing op, ook het milieu heeft er baat bij.

Hoe divers het productassortiment van Canalit ook is, het uitgangspunt van elk product is om de elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Wij leveren uitsluitend via elektrotechnische, technische en verlichtingsgroothandels. Samen met deze partners zorgen wij voor betrouwbaar advies en verrassende oplossingen op het juiste moment.

911980: 2 meter wit (RAL 9010)
911985: 3 meter wit (RAL 9010)

Naadloze aansluiting met de muur
Snoeren en kabels onopvallend wegwerken
Deksel beschermd met afdekfolie
Dekt boorgaten eenvoudig af
Zowel horizontaal als verticaal te monteren

Meer weten: canalit.nl