Soprema Nederland staat op 6 t/m 10 februari op dé BouwBeurs van Nederland, waar we vertellen over onze visie en laten zien in op welke wijze we bezig zijn met een circulaire toekomst – en hoe we elkaar daar het beste bij kunnen helpen.  De snelste weg naar een circulaire toekomst is dan ook het motto van Soprema op de Bouwbeurs 2023. 

Soprema: de snelste weg naar een circulaire toekomst
Als expert in waterdichting en isolatie laten we hier graag onze visie zien op de snelste weg naar circulariteit. Ook Soprema is namelijk al jarenlang druk bezig met het verduurzamen van producten. Zo hebben we op de stand voor zowel bitumen als isolatie een aantal traditionele producten met de bijbehorende CO2-footprint tentoongesteld en daarbij een aantal innovatieve producten die zorgen voor een lagere CO2-footprint. 

Daarnaast hebben we de Soprema stand omgebouwd tot metrostation met een divers aantal stations. Aan de hand daarvan leggen we de verschillende dakensystemen uit. Zo heeft elk dakensysteem –  een andere kleur en andere opbouw. Op de stand presenteren we vier eindstations: de vier dakensystemen voor gele, rode, blauwe en groene daken.

Elke ochtend beginnen we om 10.00 uur met een koffiesessie. Tijdens de verschillende koffiesessie, waarbij de koffie geschonken wordt door een van de beste barista’s van Nederland,  behandelen we de volgende onderwerpen:

Maandag: brandveilig werken
Dinsdag: Gebruiksdaken, de kleurenkaart
Woensdag: All-in project garantie gebruiksdaken
Donderdag: Wat doet Soprema om haar Co2 footprint te verlagen
Vrijdag: EPS/XPS en natuurlijke isolatie

Soprema, experts in waterdichting en Isolatie op stand 11.B060

40-08 Bijsterhuizen
Wijchen, Gelderland, Nederland
+31 24 377 3273
info@soprema.nl
www.soprema.nl