Een gehoorbeschermer is onmisbaar om gebruikers van machines met een benzinemotor in het bos, op het veld of in de tuin tegen het motorgeluid te beschermen. Met de nieuwe DYNAMIC BT biedt STIHL niet alleen een comfortabele gehoorbescherming met een hoge geluidsisolatiewaarde (SNR 29) aan.

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-functie wordt het werk ook een stuk aangenamer. Zo kan je bijvoorbeeld draadloos muziek via je smartphone streamen of een telefoongesprek voeren zonder je smartphone uit je zak te halen.

De gehoorbeschermer DYNAMIC BT is zowel apart verkrijgbaar als in combinatie met een nylon of kunststof vizier. Hij werkt op een lithium-ion batterij met een extreem lange gebruiksduur.

De reikwijdte van de Bluetooth-functie bedraagt tien meter en een aparte AUX-ingang biedt daarnaast zelfs de mogelijkheid om toestellen zonder Bluetooth, zoals een mp3-speler aan te sluiten.

Bovendien kan je de set ook bij nat weer gebruiken want zowel de gehoorbescherming als de batterij zijn beschermd tegen vocht.