Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

Vanochtend opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijke programma wordt uitgekeken naar een mooie editie van Vakbeurs Energie binnen de overkoepelende Nationale Energie Week.

Nieuw in 2021 & highlights
– 12 theaters met ruim 200 sprekers en vele workshops om uit te kiezen
– Dutch Hydrogen Days met waterstofpaviljoen en -podium en op de hoofdpodia een programma – met in de spotlight de industrie, de mobiliteit en de gebouwde omgeving
– Nederlands Warmtepompen Congres – alles over de nieuwste ontwikkelingen (een co-productie met Vakmedianet)
– Corporatiedag Energietransitie – kennisdelen en netwerken voor en door woningbouwcorporaties
– Gemeentedag Energietransitie – al weer de 4de editie
– Energy Storage Day en paviljoen – de 6de editie en de meest complete tot op heden
– Uitreiking Innovative Energy Solutions Award (nomineren)

Doorstroomlocatie
Beurzen zijn, net als bijvoorbeeld de Efteling, IKEA en musea, doorstroomlocaties. Met inachtneming van de overal in Nederland geldende basismaatregelen, is daardoor op dit moment slechts één aanvullende regel van kracht. Deze houdt in dat er op elk gegeven moment gemiddeld maximaal 1 bezoeker per 5 vierkante meter vloeroppervlakte aanwezig kan zijn.

30.000 vierkante meter
In de Brabanthallen – en aanpalende congrescentra – heeft 54events tijdens de Nationale Energie Week (en dus tijdens Vakbeurs Energie) de beschikking over ruim 30.000 m². Ruim voldoende dus, om haar regulier te verwachten bezoekersvolume veilig te kunnen ontvangen.

Gratis toegang
Toegang tot Vakbeurs Energie is gratis voor professionals mits zij zich voor 12 oktober registreren. En met een toegangskaart voor Vakbeurs Energie bezoekt men gratis ook PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Een gratis toegangskaart t.w.v. € 25,- is te verkrijgen via https://www.databadge.net/nrgy2021/reg/ene.