2N LANCEERT INTERACTIEF EVENT OVER MOBIELE TOEGANGSCONTROLE VAN DE TOEKOMST 

  • 2N, wereldleider op het gebied van intercoms, organiseert gratis en interactief online event over de voordelen van de inzet van smartphone voor toegangscontrole en 2N’s toekomstvisie hieromtrent
  • 2N, wereldleider op het gebied van intercoms, voorziet dat COVID-19 en zorgen over veiligheid ertoe leiden dat toegang met smartphone de gangbare keuze worden voor toegangsbeheer

Mobiele toegangsdata worden volgens 2N, wereldleider op het gebied van IP-toegangscontrolesystemen, de belangrijkste factor voor de toegangscontrole van appartementen- en kantoorgebouwen. Bezorgdheid over veiligheid en COVID-19 zorgen ervoor dat consumenten en bedrijven nadenken over de manier waarop de toegangscontrole van het gebouw waarin ze wonen of werken is ingericht, en maakt dat dit heroverwogen wordt om een veilige woon- en werkomgeving voor gebruikers en bewoners te garanderen.

Om gebouwbeheerders en installateurs meer inzicht te geven in de voordelen van het gebruik van de smartphone voor toegangsbeheer, de zogenaamde mobile credentials, organiseert 2N een gratis en interactief webinar op 12 november a.s. Diverse 2N experts zullen tijdens 2N On Air verder ingaan op de voordelen van de inzet van mobiele technologie met betrekking tot toegangscontrole en het monitoren hiervan.

De uitbraak van COVID-19 heeft nieuwe uitdagingen met zich meegebracht voor gebouwen met meerdere gebruikers en hoogfrequente contactpunten. Smartphone credentials bieden een effectieve en handige contactloze oplossing voor toegangscontrole. Hiermee worden veiligheidsrisico’s voor alle betrokkenen vermindert.  Zorgen met betrekking tot privacy en veiligheid rondom gezichtsherkenningstechnologie en andere biometrische data wijzen erop dat smartphone credentials een betrouwbaar en veilig alternatief zijn voor touchscreens en sleutelkaarten.

Tomas Vystavel, Hoofd Product Management bij 2N: “Hoewel intercomsystemen met touch screens of sleutelkaarten nog steeds gangbare tools zijn voor toegangscontrole in gebouwen met meerdere gebruikers, verandert de wereld snel. Organisaties en bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze de juiste oplossingen voor toegangscontrole hebben om gelijke tred te houden met de veranderende behoeften en zorgen van de gebruikers en bewoners van gebouwen. We verwachten dat mobile credentials de gangbare keuze worden voor veel organisaties en bedrijven die toegangscontrole willen verbeteren”.

Het gratis webinar van 2N vindt plaats op donderdag 12 november om 10.00 uur (CET) en zal onder andere gepresenteerd worden door CEO Michal Kratochvil en Tomas Klima, sales directeur. Inschrijven voor het webinar is mogelijk via deze link.

About 2N
2N is the global leader in IP access control systems.
2N has been in the vanguard of innovation in the sector, developing the world’s first IP intercom in 2008 and the first LTE/4G intercom ten years later. The company now covers the full range of solutions in the field of security, access control systems and communication within buildings.

2N serves both the residential and commercial markets and has products which are Bluetooth-, smartphone- and tablet-enabled.

Galvanised since 2016 by a partnership with the Axis group, 2N continues to innovate, reinvesting 13% of global revenues in R&D.