toptruck-bouw-bouwmagazine-truck

TOP TRUCK is het grootste onafhankelijke  onderhoud en reparatie kanaal voor trucks en trailers. Met meer dan 60 aangesloten werkplaatsen in Nederland en België kan TOP TRUCK uw werk materieel in top conditie houden. 

Betrouwbaar
De TOP TRUCK vestigingen onderhouden, repareren en keuren alle merken trucks en trailers en in veel gevallen ook bestelwagens. Door gebruik te maken van originele onderdelen, hoge kennis van de monteurs, die jaarlijks worden getraind op diverse gebieden, levert de TOP TRUCK werkplaats een uitstekende kwaliteit. Bovendien kunt u bij een TOP TRUCK vestiging terecht voor alle werkzaamheden aan uw truck, trailer, kieper of overig werkmaterieel, we noemen dit ook wel “Van bumper tot bumper”.  Naast het reguliere onderhouden biedt de TOP TRUCK vestiging de mogelijkheid om uw wagenpark te voorzien van de wettelijke keuringen zoals APK, Tachograaf, Laadklep etc. Hiermee heeft u één aanspreek punt, één volwaardige partner, alles onder één dak.

Flexibel
Door het landelijke netwerk bieden wij de klant een enorme flexibiliteit aan mogelijkheden. Met de 24/7 pechservice helpen wij u snel weer op weg. Tevens kunnen wij landelijke afspraken maken op het gebied van onderhoud en service voor uw gehele wagenpark. Met als thuisbasis de lokale TOP TRUCK vestiging bij u in de buurt.

Persoonlijk
Doordat de eigenaar van het bedrijf vaak zelf nog meewerkt,  staat de klant centraal en kent men de klant goed. Hierdoor is de betrokkenheid ook zeer groot en de communicatielijnen zeer kort. Uw probleem is onze zorg.  Door de hoge diversiteit aan werkzaamheden wordt er vaak direct een passende oplossing aangeboden. Ook wij van TOP TRUCK begrijpen dat stilstand geld kost en u zo snel mogelijk weer op pad kan om uw werkzaamheden voort te zetten. Het TOP TRUCK netwerk ondersteunt u hierin van
A tot Z. Velen gingen u al voor en hebben gekozen voor het TOP TRUCK netwerk.

TOP TRUCK ondernemers zijn gedreven en hebben passie voor hun vak. De “vent maakt de tent” is hier echt van toepassing. Als universele werkplaats zijn ze flexibel, betrouwbaar en persoonlijk. Ze hebben het vakmanschap om het gehele wagenpark van een transportonderneming te onderhouden. Het prijsniveau van een TOP TRUCK onderneming is zonder uitzondering bijzonder concurrerend ten opzichte van een merkdealer. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden en het kwaliteitsniveau maakt de keuze voor reparatie en onderhoud van uw wagenpark door een TOP TRUCK bedrijf erg voor de hand liggend. Kijk voor meer informatie en een vestiging bij u in de buurt op www.toptruck.nltoptruck-bouw-bouwmagazine-truck