Twee interessante webinars van Autodesk!

46
bouw-event-digitaal-webinar-autodesk

Autodesk Forum ‘versnel nieuwe mogelijkheden in de bouw door digitalisering’
In dit internationale digitale event van Autodesk dat plaatsvindt op 15 juni om 13.00 uur is het centrale thema hoe nieuwe mogelijkheden in de bouw versneld kunnen worden via digitalisering. Middels inspirerende keynotes, exclusieve masterclasses en interactieve netwerkmogelijkheden krijgen deelnemers nieuwe vaardigheden en inzichten die direct in projecten kunnen worden toegepast.

Programma-onderdelen zijn onder andere:
– Sessie met Salla Eckhardt, Director of Transformation Services, Microsoft Global Real Estate & Security
– Masterclasses over o.a. project- en kostenmanagement, kwaliteits- en field-management en kwantificering
– Diverse keynotes, o.a. door Sameer Merchant, Associate Vice President of Product bij Autodesk

15 juni, 13.00 uur.
Inschrijven kan via deze link

Autodesk webinar ‘ISO 19650’
In de afgelopen twee jaar heeft de komst van ISO 19650 ervoor gezorgd dat de bouwindustrie beschikt over een wereldwijde en gemeenschappelijke benadering van informatiebeheer en BIM. Wij weten hoe belangrijk het om data op een intelligente manier te managen – het maakt immers slimmere beslissingen mogelijk, verhoogt de transparantie en verbetert de voorspelbaarheid van bouwprojecten.
Autodesk heeft de agelopen diverse innovaties doorgevoerd om bedrijven te helpen te voldoen aan ISO 19650. In dit webinar hoort u alle ins en outs over onze innovaties in Autodesk Construction Cloud, waaronder workflows die projectteams ondersteunen om te voldoen aan de ISO 19650-normen. Een van de sprekers is Mercury Engineering.

17 juni, 13.00 uur
Inschrijven kan via deze link