bedrijfs bussen-accesoires

Iedere dag worden vakmensen ondersteund door UGEFA producten, door veilig en gebruiksvriendelijk (dak) transport mogelijk te maken. Imperialen, sidebars opstappen, glasdragers en ladderliftsystemen helpen vaklieden om hun bedrijfsauto optimaal in te zetten bij hun werkzaamheden.

UGEFA levert al meer dan 70 jaar kwaliteitsproducten van Nederlandse / Europese bodem. Met een breed en diepassortiment is er voor elke vakman een gepaste oplossing mogelijk. Van standaard producten tot aan specifieke maatwerk producten, UGEFA heeft het allemaal. Bovendien kunnen verschillende grondstoffen worden verwerkt, naar wens en behoefte, te weten:

– Staal gepoedercoat (triplex behandeling)
– Staal verzinkt
– RVS (Roest vast Staal)
– Aluminium

Landelijk dekkend netwerk
Via elke bedrijfswagengarage of dealer kunnen UGEFA producten worden besteld, door het landelijk dekkende netwerk van resellers.

Maatwerk
Buiten de standaard accessoires is het ook mogelijk om specifieke wensen bij UGEFA neer te leggen. Doordat UGEFA +/- 85% van het beschikbare assortiment zelf produceert, kunnen er desgewenst aanpassingen op producten gemaakt worden. Dergelijke aanpassingen worden doorgaans aangevraagd om de werkbaarheid te vergroten. Dat betekent in veel gevallen; efficiënter werken!

Korte doorlooptijden
Bestellingen worden doorgaans vanuit voorraad of binnen 10 werkdagen uitgeleverd en / of gemonteerd.