totaallift-Heftruck, magazijn, wharehouse, materieel,bouwmachine

Naast hoogwerkers is Totaallift B.V. nu leverancier van interne transportmiddelen. In oost Nederland zijn zij sinds begin 2020 regio dealer van EP Equipment.

Sven Wilmink, verkoopadviseur vertelt: “Het keuren en onderhouden van interne transportmiddelen deden we al jaren, maar vanaf begin dit jaar kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een breed assortiment aan interne transportmiddelen. We verkopen nu naast ons complete assortiment aan hoogwerkers onder andere heftrucks, stapelaars, pallettrucks en orderpickers.

Hoe enthousiast er door klanten op het product wordt gereageerd, bleek uit de aanvragen die al kwamen, voordat de samenwerking officieel rond was. Sven: “Inmiddels rijden er sinds begin 2020 al meerdere machines van EP Equipment in deze regio.”

“We kwamen in contact met EP Equipment door goede contacten met de Duitse EP leverancier. We zagen het succes van EP bij bedrijven als Wehkamp en Coca Cola. We zijn dus ook erg enthousiast over deze samenwerking”, aldus Esther Borre, eigenaar van Totaallift. Ons streven is de klanten een totaalpakket te bieden op het gebied van liften, hijsen en heffen. De uitbreiding met interne transportmiddelen past dus uitstekend bij ons bestaande assortiment.

EP Equipment
EP Equipment doet al zo’n 25 jaar mee in de interne transportwereld en ze hebben ondertussen een indrukwekkend klantenbestand op gebouwd.

De machines worden gekenmerkt door:

  • Lithium-ION Batterij
  • Lage onderhoudskosten
  • Juiste prijs-/kwaliteitsverhouding

Totaallift biedt naast onderhoud, service en keuringen, opleidingen voor het veilig werken met de hoogwerker en heftruck.

Ook zo nieuwsgierig naar het volledige aanbod, kom gerust eens langs, bel of mail of bekijk ons volledige aanbod op onze website!