Ze zijn vaak letterlijk en figuurlijk afgeschreven, maar toch kom je ze nog overal in Nederland tegen, bijvoorbeeld op bouwplaatsen en festivals: vervuilende en lawaaiige aggregaten. Maru Systems start een unieke inruilactie die De Groene Aggregaat op de kaart zet als een hybride, duurzaam, zuinig, stil en schoon alternatief.

Aggregaten worden onder andere in de bouwsector en de festivalwereld gebruikt om elektriciteit op te wekken. Hoewel overheden ambitieuze klimaatdoelstellingen hebben, zijn er in Nederland nog steeds honderden (duizenden?) zowel jongere als oude aggregaten operationeel. Ze maken niet alleen herrie maar stoten ook veel roetdeeltjes uit en staan op gespannen voet met het mondiale Klimaatakkoord dat voorziet in een forse reductie van de CO2-uitstoot.

Enorme CO2-reductie
En dat terwijl er een duurzaam alternatief is: de door Maru Systems ontwikkelde en op de markt gebrachte Groene Aggregaat is hybride, wat betekent dat de benodigde stroom zoveel mogelijk wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Pas als de Lithium batterijen leeg beginnen te raken of als tijdelijk heel veel capaciteit nodig is, gebruikt het aggregaat diesel om de benodigde extra stroom te produceren. De Groene Aggregaat verbruikt daardoor mogelijk 60 tot 95 procent minder diesel en de CO2-reductie is navenant.

Volwaardig alternatief
Dankzij de capaciteit van 10 tot wel 500 KVA en de mogelijkheid om te huren, te kopen of te leasen, is De Groene Aggregaat de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor gangbare aggregaten. Met de CO2-Prestatieladder in de hand dwingen opdrachtgevers, bouw- en infrabedrijven, steeds vaker om van een hybride aggregaat gebruik te maken.

Dat er in Nederland desondanks nog steeds veel aggregaten staan te walmen en te ronken, is Maru Systems een doorn in het oog én legde de kiem voor een unieke inruilactie: eigenaren die hun bestaande aggregaat inruilen voor een duurzaam hybride aggregaat krijgen een inruilkorting die in de duizenden euro’s kan lopen.

Aantrekkelijk inruilvoorstel
Meer info over de actie die Nederlandse bouwplaatsen en festivals een stuk schoner, stiller en duurzamer kan maken, is te vinden op www.degroeneaggregaat.nl. Belangstellenden kunnen daar informatie invullen over onder andere het merk, het bouwjaar en het aantal draaiuren van het aggregaat én het gewenste vermogen van het nieuwe hybride aggregaat, waarna Maru Systems een even passend als aantrekkelijk inruilvoorstel zal doen.

Over Maru Systems
Sinds de start in 2007 heeft Maru Systems zich gespecialiseerd in energiebesparing en energietechniek. De Groene Aggregaat kan tot dusver worden beschouwd als het summum van de functionele duurzaamheid die het bedrijf vanuit Zuidoostbeemster nastreeft. Meer informatie over dit persbericht vindt u op www.degroeneaggregaat.nl. Bellen of e-mailen kan ook: T: 0299 416 641 E: sales@degroeneaggregaat.nl