Uw (eigen) hoogwerker: geen luxe maar een must voor bedrijfscontinuïteit en flexibiliteit

154
hoogwerkercentrum-bouwbedrijf

De laatste jaren heeft het gebruik van hoogwerkers een sterke vlucht gemaakt. Hoogwerker Centrum Nederland heeft als één van de meest vooruitstrevende pioniers op het gebied van compacte spin-rups- en autohoogwerkers deze groei bewust meegemaakt, en is voor in de toekomst een echte totaalleverancier voor het snel en veilig werken op hoogte zonder ladders of steigers.

De afgelopen 20 jaar heeft Hoogwerker Centrum zich met name gericht op zowel het gebruik en de vele toepassingen als de totale service. Deze ervaring heeft geleerd dat naast de middelgrote en grote (schilders)bedrijven zeker ook kleinere onderhoudsbedrijven en schilders veel baat hebben bij een eigen compacte hoogwerker.

Kosten en rendement
Een ieder van u heeft inmiddels uitvoerig kennisgemaakt met het ladder- en steigerbesluit. Dit bemoeilijkt uw werk maar garandeert uw veiligheid. De hoogwerker oplossingen maken het voor u weer mogelijk ook de moeilijke klussen aan te nemen en weer veilig te werken. Met slechts 1 persoon. U bespaart door het gebruik van de spin-rupshoogwerker veel “manuren”.

Kortom, u bespaart op kosten en rendeert op planning en flexibiliteit.

OIL&STEEL spin-rupshoogwerkers, de Octopus en nu ook de OctoPlus
OIL&STEEL was de eerste leverancier van de compacte rupshoogwerkers in Europa. Dankzij deze jarenlange ervaring heeft OIL&STEEL inmiddels een complete range aan spin-rupshoogwerkers ontwikkeld. Van 14 tot 23 meter werkhoogte, met een maximaal zijdelings werkbereik van 12 meter, laag eigen gewicht, meest compacte afstempeling en nog altijd te vervoeren op een aanhangwagen.

OIL&STEEL autohoogwerkers van 20 t/m 31m werkhoogte
Hoogwerker Centrum heeft ook een breed programma op B-rijbewijs voertuigen, zowel kniktelescoop als telescoop, uiteraard voorzien van de nieuwste techniek zoals automatisch afstempelen, eenzijdig afstempelen, homing functie en niet te vergeten een 3,5 ton’s trekhaak als optie. Daarnaast met een mogelijkheid van een volledig elektro powerpack waarmee u tijdens het gebruik van de hoogwerker volledig emissievrij werkt. Uiteraard in onze werkplaats verder op te bouwen volgens uw gebruikerswensen.

Service, onderhoud en keuring SGS gecertificeerd
Hoogwerker Centrum is een zeer praktisch en volledig servicebedrijf, een compleet team van mensen, zowel in huis als mobiel, met meerdere volledig ingerichte servicewagens, altijd paraat, veel onderdelen direct uit voorraad, vaste jaarlijkse prijzen zonder voorrijkosten.

Transport- en leaseoplossingen
Wij hebben alles in huis om uw compacte hoogwerker zelf te kunnen vervoeren. Ook financieel zijn wij een totaalleverancier: heldere afspraken, vaste prijzen, verzekeringsoplossingen en dat alles voor de vele jaren van veilig gebruik.

Meer informatie www.hoogwerkercentrum.nl