Ben jij die creatieve geest die ideeën weet te vertalen naar visuele uitingen en heb je een scherp oog voor detail? Houd je van een afwisselende werkdag waarbij je onze magazines vormgeeft, maar ook advertenties, banners en nieuwsbrieven? Niet alleen kickt op een mooi ontwerp, maar ook nieuwgierig bent naar de resultaten…dan is de vacature DTP’er bij BertensMedia echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als DTP’er bij BertensMedia ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze merk- en marketinguitingen, zowel in print- als in online media. Je zet ideeën en concepten om in visuele uitingen en geeft verhalen een gezicht. In deze functie komen al jouw creatieve kwaliteiten perfect tot hun recht.

Jij wordt een belangrijke schakel in ons marketingteam en presteert op de top van je kunnen. Naast grafische vormgeving denk je actief mee en ben je ook gemotiveerd en in staat om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan diverse marketing- en communicatieprojecten. Jouw focus in je werk ligt op creativiteit, nauwkeurigheid, heldere communicatie en je bent een doener! Scherpe deadlines schrikken jou niet af, sterker nog: het geeft je juist een kick om ze te halen.

De werkzaamheden van de grafisch vormgever bestaan o.a. uit:
– Het opmaken van onze magazines en het ontwerpen van (commerciële-) uitingen en online media.
– Visueel vertalen van merk- en marketingstrategie naar concepten en uitingen voor offline en online media
– Maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s en eventueel animaties
– Aanspreekpunt voor de drukker

Wie ben jij?
– Je bent in het bezit van MBO/HBO diploma richting grafisch vormgeven, communicatie of multimediadesign
– Je hebt werkervaring als DTP’er /grafisch vormgever
– Je hebt ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator
– Pre is ervaring met het maken van (3D) animaties en video editing
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Je bent energiek, creatief, innovatief en een echte teamplayer!
– Je kunt prioriteiten stellen en houd je aan deadlines
– Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)

Wat kun je verwachten?
Bij BertensMedia kom je terecht in een professionele organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. BertensMedia is erg informeel en heeft korte lijnen. De diversiteit aan werkzaamheden in de verschillende werkmaatschappijen is uitdagend. Wij bieden het volgende aan:

–  Een uitdagende en creatieve baan bij een no-nonsense bedrijf
–  Samenwerken met een team van enthousiaste en hardwerkende collega’s in een prettige en informele werksfeer.
–  Een zelfstandige functie voor 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
–  Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.
–  Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Waar kom je te werken?
BertensMedia is een uitgeverij van vakbladen voor de bouw- en horecasector. Wij staan elke dag klaar voor deze mensen om weer een lach op hun gezicht te krijgen en daarvoor zetten we graag altijd een stapje extra. De open en informele werksfeer herken je ook terug op de werkvloer. Het zorgt ervoor dat jij je als nieuwe medewerker snel op je plek voelt, zodat jij elke dag met een goed gevoel aan het werk kan.

Het benutten van jouw talent, dat vinden wij belangrijk. Dat is de kracht van jou als persoon én als toekomstige medewerker van BertensMedia. Zonder onze medewerkers bestaat onze organisatie niet en daar zijn wij ons elke dag van bewust. Wij stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Want samen staan we sterk én versterken we het goede gevoel van BertensMedia.

Solliciteren/vragen?
We staan je natuurlijk graag te woord voor eventuele vragen. Je kan hiervoor contact opnemen met Dirk Bertens, via telefoonnummer: +31(0)85 – 064 5 168.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan dagen we je uit om te solliciteren! Stuur je CV met motivatie naar info@bertensmedia.nl of naar onderstaand adres:

BertensMedia B.V.
t.a.v. Dirk Bertens
Primulalaan 2 a14
6851 TD Huissen