De bouw zoekt jou!

638

Vakmasters kijkt graag verder. Ik kijk naar potenties en motivatie. En waar kijk jij naar? Naar ↑of naar  →of misschien wel naar↓? Waar je ook naar toe kijkt, je voelt je altijd wel verbonden met iets of iemand. Zo heb je vast wel een oom, een vriend(in) of een kennis in de bouw. Heb jij wel eens met één van hen aan de tafel gezeten om te vragen hoe het is in de bouw? Moet je echt eens doen! Een echte vakman vertelt namelijk vol passie wat hij of zij voor mooi gebouw heeft mogen neerzetten in onze maatschappij. Voel je bij je zelf ook die passie? Dan nodig ik je graag uit voor een bak koffie.

Hoe ziet het leertraject er uit?
Heb je mij laten weten geïnteresseerd zijn in een opleiding in de bouw? Gefeliciteerd! Dit is de eerste stap van jouw mooie carrière. Ik nodig jou dan uit om eens kennis te maken met mij en onze organisatie. Zo laat ik je graag mijn enthousiaste collega’s zien welke jou gaan klaarstomen om een eigen stempel te drukken op mooie bouwprojecten. Natuurlijk moeten we ook wel wat serieuze zaken bespreken zoals jouw eventuele vooropleiding, jouw ambities en voorkeuren. Valt mee toch? Zo streng zijn we niet. Als we elkaar leuk vinden en het klikt, dan zal ik je in een testfase zetten. Niet schrikken hoor, ik kijk alleen maar of jij het echt leuk vindt, een toekomst in de bouw. Voor jezelf zijn deze 2 weken ook van groot belang want je zal proeven welke richtingen je zoal hebt en welke richting jou zo aanspreekt. Na die testfase waarin we elkaar nog beter hebben leren kennen kom je terecht op de basis praktijkopleiding in de richting van jouw keuze. Deze duurt ongeveer 3 maanden. Na deze periode ben jij er helemaal klaar voor! Je gaat de grote wereld in, je gaat toffe projecten tegemoet zien, en nog meer kennis opdoen dan je al had.

Wat vraag ik van jou?
Jij neemt jouw motivatie mee, maar dat is vanzelfsprekend natuurlijk. Het zou leuk zijn als je al een rijbewijs hebt. Heb je deze nog niet, geen paniek! Zodra je de grote wereld in gaat zal je toch met iemand meelopen. En met deze nieuwe collega rij jij gewoon mee.

Dit bied ik jou:
Je krijgt van mij een mooi certificaat mee. Daarnaast wil je natuurlijk ook geld gaan verdienen, heel begrijpelijk! Je zal beginnen met een bruto salaris van €1570,- tot €1847,- per vier weken. Wil je graag doorleren? Dat kan allemaal. Uiteraard staat daar ook weer een hogere vergoeding op, maar dat bespreken we later wel.

Ben je helemaal enthousiast geraakt? Dan zie ik jouw gegevens graag tegemoet. Je kan mij mailen ter attentie van Jessica Kaper op recruiter@vakmasters.nlof bellen op 0164 21 35 58.