veilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazine

Veiligheid voor medewerkers in de bouw en infra is een speerpunt voor elke aannemer. Betonblock®, producent van betonblockmallen, draagt hieraan bij met betonnen barrières.

Steeds meer bouwbedrijven creëren een veilige routing met betonnen uit onze mal op de veilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazinebouwplaats. Hiermee voorkomen ze schade aan mens en machine. De betonnen barrière van BETONBLOCK® is eenvoudig te maken met nieuw of gerecycled beton. Wij leveren ook hijsmiddelen zodat het opbouwen en afbreken van afscheidingen zo gebeurd is. Een betonnen afscheiding beschermt vele malen beter dan een metalen bouwhek.

 Koppelbaarveilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazine
Met één stalen mal kun je een eindeloze rij, identieke barrières produceren. Het product is koppelbaar dankzij onze metalen profielen. Deze plaats je in de mal voor het storten. Het resultaat is een betonblok dat met een male-female verbinding aan een volgend blok gekoppeld kan worden. De koppelbare blokken hebben een vrije rotatiehoek van 22,5 graden. Een afscheiding maken met een bocht erin is dus ook mogelijk.

Veilig rijdenveilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazine
Rijdt een voertuig tegen de betonnen barrière aan dan is de schade aan het voertuig en het
werkmaterieel minimaal. En het belangrijkste; de bestuurder en/of machinist zal er weinig van merken. De BETONBLOCK® Barrier heeft een geleidende vorm. Het leidt voertuigen weer terug naar de veilige lijn of route.

Over BETONBLOCK®
BETONBLOCK® heeft naast mallen voor barriers, ook mallen voor betonblokken, -platen enveilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazine tetrapods in het assortiment. Voor alle producten hebben wij een scala aan transport- en hijsmaterieel ontwikkeld, speciaal om efficiëntie en kosteneffectiviteit op bouwplaatsen te vergemakkelijken. Betonblokklemmen en de rotator vergemakkelijken het navigeren van elk type blok in de juiste positie. Betonplaten verplaats je met een uniek hijs- en kantelmechanisme. Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde accessoires zoals hijshaken, ankers en nog veel meer. Alles is uit voorraad leverbaar.

Noordervaart 52 A, 1841 HA Stompetoren
T +31 72 503 93 40
E info@betonblock.com
www.betonblock.comveilig-werken-beton-betonstaal-bouw-bouwmagazine