Verduurzamen doe je samen met Drowa

99

De kruipruimte isoleren met Drowa isolatiechips is relatief goedkoop in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen. Op het gebied van verduurzaming liggen hier volop kansen.

Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 30.000 huizen geïsoleerd met Drowa isolatiechips. Er is veel ervaring opgedaan met grootschalige woningisolatie op projectbasis voor woningcorporaties. Hiervan plukken opdrachtgevers dagelijks de vruchten. Zo bereiden wij ons goed voor, denken mee in de planning, zijn flexibel en schakelen snel bij als er een kink in de kabel is. Ook bekijken wij vooraf de te behalen Rbf-waardes voor subsidie.

Restplastic
De isolatiechips zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van restplastic en circulair. Chips uit oude woningen kunnen worden hergebruikt, omdat ze weer eenvoudig zijn te verwijderen en levenslang meegaan. Door de gesloten celstructuur krijgt vocht en vuil geen invloed op de werking. Levenslang isoleren is zo veilig, duurzaam en milieuvriendelijk.

‘Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen.’

Verduurzamen doe je samen! Wil je ondersteuning bij het verduurzamen, energiezuinig en onderhoudsvriendelijker maken van je gebouwen?

Bel ons (0519 244 030) om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook altijd eerst even kijken op www.drowa.nl.