Voor elk luchtbehandelingssysteem is er een oplossing

100
luchtbehandelingssysteem-euro manchetten

Luchtkwaliteit is in ziekenhuizen en laboratoria al decennialang prioriteit, maar bleef in andere publieke ruimten zoals verpleeghuizen en scholen, toch lang een ondergeschoven kindje. Daar waar meerdere mensen samenkomen is luchtverversing van optimaal belang voor de bezoeker, maar ook de uitbater.

Naast hygiëne spelen in de keuze voor het juiste luchtbehandelingssysteem ook brandveiligheid en energiezuinigheid een belangrijke rol. Euro Manchetten & Compensatoren levert flexibele verbindingen met RVS en stalen flenzen, die feilloos aansluiten op luchtkanalenprofiel DW 20 en 30 mm.

Alle manchetten voldoen standaard aan luchtdichtheidsklasse LUKA-C.
Door de pasvorm zijn er geen kieren en randen waar vuil zich kan ophopen en door het systeem luchtdicht te maken blijft de gefilterde lucht schoon. Als er niks uit kan, kan er immers ook niks in.

Hierdoor is het systeem energiezuinig. De manchetten kunnen van materialen worden gemaakt die voldoen aan de brandveiligheidsnormen DIN 4102 – B1 en B2.

Altijd op maat
Voor elk systeem is er een oplossing; manchetten kunnen gemaakt worden in verlopende modellen, LUKA-D Luchtdichtheidsklasse, brandnormen DIN 4102-A1 en A2 en er kan gekozen worden voor materialen die extra eigenschappen aan het systeem toedichten zoals bijvoorbeeld bacterieremmende materialen om aangroei van schimmels en bacteriën te verhinderen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor laboratoria en zorginstellingen.

luchtbehandelingsysteem-euro_manchetten