Van agrarisch loonbedrijf uitgegroeid tot internationaal handels- en productiebedrijf, Pladdet luistert al meer dan 75 jaar nauw naar de wensen van zijn klanten. Door lef, expertise en flexibiliteit blijft het familiebedrijf uit het Zeeuws-Vlaamse Biervliet zichzelf uitdagen overal kansen te zien of te scheppen om zijn hoogwaardige aanbouwdelen aan de man te brengen. De vernieuwde grondzuigunit is daar het perfecte voorbeeld van!

Moeilijk bereikbare of krappe plekken? Projecten waar monumentale bomen en kwetsbare kabels en rioleringen mee gemoeid zijn? Vervuilde bodem? Voorkom graafschade, hoge onkosten en tijdverlies door grond te zuigen in plaats van te graven. De Pladdet Soil Suction Unit maakt zich multi-inzetbaar door de beweegbare zuigslang die zowel hamerend als roterend diverse aardse materialen, zoals grond, zand, grind en zelfs water opzuigt.

Pladdet -grondzuiger

Bij de ontwikkeling stond het gebruiksgemak voorop. Doordat er geen lekolieleiding of aparte elektrische aansluiting nodig is, is de PSSU niet alleen interessant voor loonwerkers, maar ook voor verhuurbedrijven. Zeker met het oog op de steeds kortere doorlooptijd van infra- of bouwprojecten, is het huren van deze zuigunit, die het werk vaak 2x tot 3x sneller uitvoert, ontzettend aantrekkelijk. Er is zelfs een oplossing gevonden voor het bestrijden van stof. Dankzij het opgebouwde watersysteem, wordt water onder hoge druk in het reservoir gespoten, wat stofvorming voorkomt.

De zuigunit is standaard uitgerust met dit hogedruk watersysteem en zelfs met een voor driekwart gevulde watertank, is het operationeel gewicht slechts 1.500 kg. Nog een sterke kwaliteit is het lage brandstofverbruik. Met een oliedebiet van 90 liter wordt er enorm bezuinigd op pompcapaciteit en daarmee in de hoeveelheid brandstof en dus gebruikskosten. Wie denkt dat al deze voordelen wel effect moet hebben op zijn capaciteit, wordt blij verrast. De Pladdet Zuigunit levert gegarandeerd de hoogste zuigkracht en is uitermate geschikt voor machines van 14-25 ton. Pladdet kwaliteit zoals u van ons gewend bent.