Waarom de tablet het beste gereedschap in de bouw is

211

Stalen neuzen, bouwhelm én een tablet. Mark loopt over de bouwplaats en kan met één blik op zijn scherm zien hoe het project ervoor staat, of ze nog binnen budget zitten en of die ene factuur al is betaald. Alle informatie omtrent het project is altijd en overal toegankelijk. Zo komt Mark nooit meer voor verrassingen te staan en houd hij grip op zijn project.

Digitaliseer je bouwplaats
Handmatig urenbriefjes overtypen, gegevens die lastig terug te vinden zijn, geen goed overzicht. Werk jij nog met spreadsheets of papier? Tover je administratie eenvoudig om in een digitale assistent die je helpt om je bedrijf te runnen. Met de bouwsoftware van Exact leg je alle gegevens vast bij de bron, op de bouwplaats, en sla je ze op in de cloud. Voer gegevens voortaan één keer in en minimaliseer handmatige en dubbele handelingen.

Ga zelf aan de slag!
Met Exact Online Bouw kijkt iedereen altijd én overal naar dezelfde informatie. Zo voorkom je fouten, verbeter je de kwaliteit en maximaliseer je je marges. Ontdek wat Exact Online Bouw voor jouw bedrijf kan betekenen, ga naar exact.nl/bouw en probeer het gratis uit. 

Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft
T 015 – 711 51 00
E info@exact.com
www.exact.nl/bouw