emessivrij-uitstoot-installatie-wattsun-pop-up-power

Zoeken naar een stopcontact, meters kabels leggen of een aggregaat installeren is verleden tijd. Een plug & play lithium-ion batterijsysteem voor elke klus op locatie. Makkelijker, voordeliger en emissievrij.

Overal zorgeloos aan de slag
Bij elke klus is stroom nodig en toegang tot het elektriciteitsnet is niet vanzelfsprekend. Traditionele generatoren veroorzaken vervuiling en lawaai en dat moet anders. Wattsun heeft als missie om duurzame elektriciteit op elke locatie beschikbaar te maken.

Nederlandse innovatie
 De Wattsun batterijmodules zijn draagbaar en compact waardoor je ze eenvoudig mee kunt nemen naar elke klus. Omdat elk project anders is, is de batterijcapaciteit eenvoudig aan te passen door één of meerdere modules op elkaar te stapelen. Ideaal voor op de bouwplaats, in de schaftkeet, vanuit de bedrijfsbus of langs de weg.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

emessivrij-uitstoot-installatie-wattsun-pop-up-power

Samen op weg naar emissievrij werken
De uitdagingen in de sector om in 2030 emissievrij te bouwen zijn enorm. Om de weg naar emissievrij vorm te geven ontwikkelt Wattsun haar productrange in de komende jaren verder door. Als ontwikkelaar van mobiele stroomvoorzieningen staat Wattsun naast haar klant in de transitie naar elektrisch om de best mogelijke oplossing te kunnen blijven bieden. Zo wordt er al intensief samengewerkt met onder andere KWS Infra, Van Gelder Groep en Boels Rental.

Maak kennis met Wattsun
“We helpen je graag om de overstap naar elektrisch werken mogelijk te maken. Want zonder jullie makers kunnen we de wereld niet mooier maken. Ga samen met ons voor 100% elektrisch.” CEO Koen Olieslagers.

Met Wattsun aan de slag?
Neem contact op via: www.wattsun.net
Of stuur een email naar hello@wattsun.netemessivrij-uitstoot-installatie-wattsun-pop-up-power