tekort aan bouwvakkers

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende, coördinerende en afrondende werkzaamheden binnen gemeentelijke projecten.
Werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden bestaan uit planning, regie, kwaliteit en financiën van de projecten.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanbesteden, realisatie, beheer van projecten en reguliere werkzaamheden ten behoeve wegen, kunstwerken, hekwerken en openbare verlichting.
Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie beheerplannen voor te bereiden rondom Utrecht. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Jouw skills

  • HTS Civiele Techniek of gelijkwaardig;
  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • Goede kennis van RAW Systematiek;
  • Een resultaatgerichte instelling;
  • In staat tot het opstellen van bestekken en ramingen;
  • Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk.

De omgeving waar jij je stempel gaat drukken
Bouwhuysch heeft diverse raamcontracten met gemeenten, provincies en ingenieursbureaus voor het leveren van civieltechnische professionals. Eén van deze klanten is een gemeente in de regio Utrecht. Deze gemeente is verantwoordelijk voor de (her)inrichting van de openbare buitenruimte van o.a. woonwijken, parken, infrastructuur en bedrijventerreinen. Zij begeleidt zelf de nieuwbouw en renovatie van gemeentelijke accommodaties. Globale plannen worden uitgewerkt tot gedetailleerde ontwerpen en bestekken (door derden). Vervolgens wordt het werk aanbesteed en wordt ter plekke toezicht gehouden op de uitvoering. De projecten zijn enorm gevarieerd, van fietspaden door een park tot kunstwerken.

Benefits – Werkvoorbereider
Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen. Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract, maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis. En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris. Maar zoals we al zeiden: dat is voor ons meer dan logisch.

Vragen?

Bel of mail Daan Bronswinkel
+31633941207
daan.bronswinkel@bouwhuysch.nl

Solliciteer nu