wilmink oosterveld-bouwprojecten

Al 40 jaar lang werken we bij Wilmink-Oosterveld aan de mooiste bouwprojecten. Van dagelijks onderhoud verdeeld over Nederland tot grootse nieuwbouw om de hoek. En van fonkelnieuwe supermarkten tot gebouwen in de chemische branche. Daarbij bouwen we wat we beloven. Zo slaan we spijkers met koppen als het gaat om het maken van afspraken en brengen we ieders verwachting duidelijk in kaart.

Graag voegen we aan ons team een nieuwe werkvoorbereider/calculator toe. Binnen deze functie maak je deel uit van een hechte club mensen. Vanaf ons kantoorpand in Borne werk je aan mooie projecten voor diverse klanten. Je zult breed worden ingezet bij projecten in nieuwbouw, verbouw, transformaties, uitbreidingen en beheer, voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw als Service & Onderhoud.

Verantwoordelijkheden en taken:
Als werkvoorbereider/calculator draag je actief bij aan onze doelstellingen. Met jouw creativiteit en technische kennis ben je van grote meerwaarde voor onze organisatie. Jouw calculaties zijn divers: van grove ramingen tot complete begrotingen. Daarnaast bereid je de projecten in hun volledigheid voor, zodat de uitvoering naderhand zo soepel mogelijk verloopt. Je bent flexibel en weet goed samen te werken. In hokjes denken doen we niet bij Wilmink-Oosterveld… wij treden buiten de kaders!

Kwalificaties en vaardigheden:
Wij zijn op zoek naar een stabiele factor op ons kantoor die het proces van begin tot einde weet te begeleiden. Daarbij verwachten we ook dat je organisatorisch sterk bent aangelegd en dus het overzicht kunt behouden. Maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor. Op die manier blijven we samen aan de weg timmeren.

Wat zoeken wij in onze nieuwe werkvoorbereider/calculator?

  • Open, eerlijk en transparant;
  • Communicatief sterk;
  • Kent het proces en weet structuur te behouden;
  • Ondernemerschap;
  • Resultaat- en klantgericht;
  • Bekend met trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Je bent een ervaren kracht met hbo-denkniveau die de hand niet omdraait voor alle werkzaamheden die horen bij deze functie.

Wat krijg je?
Je komt te werken in een enthousiast team van professionals, in een geheel nieuwe en toekomstbestendige werkomgeving. Een goede balans tussen werk en thuis vinden we belangrijk, dus we geven je graag de ruimte! Zowel op het gebied van werktijden als in eigen ontwikkeling.

Jouw basis in de bouw?
Ben je ervan overtuigd dat jij past binnen het Wilmink-Oosterveld team en een ware toevoeging voor ons bent? Kom dan in actie en stuur je sollicitatie per mail naar hans@wilmink-oosterveld.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans Ebbekink via 06 43 73 82 30.