Wolf-ventilatiesysteem-binnenklimaat

WOLF Energiesystemen B.V. introduceert de KG TOP, een nieuwe generatie van haar modulaire luchtbehandelingskasten. De KG TOP  serie biedt zeer veel mogelijkheden en is gelijktijdig sterk gestandaardiseerd voor een hoge kwaliteit en de kortste levertijden in de branche.

De serie bestaat uit 23 configureerbare bouwgroottes, waarbij de naam van de bouwgroottes nu een afgeleide is van de filterafmetingen. Bij een snelheid van 1,8 m/s zijn de luchtbehandelingskasten te selecteren tot luchthoeveelheden van ca. 40.000 m3/h.

De KG TOP serie biedt oplossingen voor speciale toepassingen, zoals o.a. explosieveilige ATEX en hygiëne uitvoeringen conform de zeer strenge DIN 1946-T4 norm voor operatiekamers en cleanrooms. Standaard voldoet de uitvoering van de KG TOP aan de hygiënenorm de VDI 6022. De behuizing voldoet standaard aan de klassen T2, TB2, D1 en L1. Uiteraard is de serie Eurovent gecertificeerd.

Diverse verbeteringen doorgevoerd
De KG TOP is uitgerust met diverse detailverbeteringen, zoals een snelspansysteem voor de filters en de coulissen van de geluiddempers zijn met een Flip&Clean systeem standaard uitneembaar. De optionele regeltechniek heeft nog meer softwaremogelijkheden, zoals o.a. het Clima Split systeem voor een regeling van aangesloten warmtepompen met intelligente ontdooiregeling. De regeltechniek bevat echter ook oplossingen voor bijvoorbeeld het nauwkeurig regelen van cleanrooms of andere ruimten, waar temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig binnen een bandbreedte geregeld dienen te worden. Units welke compleet met regeltechniek worden uitgeleverd zijn nu leverbaar met extra sectie mogelijkheden waar de regeltechniek in wordt ondergebracht.

wolf-systeem-luchtbehandelingskasten

Verder zijn de aanzuig- en uitblaaskappen verbetert en compacter vormgegeven, de aanzuigkap kan tevens uitgerust worden met een druppelafscheider. De constructie van de unit is verbeterd met een nieuwe deurafdichting.  Uiteraard worden de nieuwste componenten toegepast, zo zijn de nieuwste generatie ventilatoren te selecteren.

BIM en IFC bestanden kunnen in offertestadium binnen enkele minuten worden aangeleverd en zijn ook beschikbaar na een selectie op de website middels de 2-minuten configurator.

De serie is standaard uitgerust met het Easy Lifting systeem voor een eenvoudig en veilig transport op locatie.

Voor meer informatie:
WOLF Energiesystemen
Tel:038-3335086  www.wolf.eu  info-nl@wolf.eu

 

 

Wolf bedrijfspagina bouwmagazine