XCMG XC968-EV Zero emission

228

Importeur de Heus breidt elektrisch leveringsprogram uit met de XCMG XC968-EV , een 19tons shovel met een standaard bakinhoud van 3,2cub

XCMG een van ‘s werelds grootste fabrikanten van grondverzetmachines speelt in op de maatschappelijke vraag naar emissievrije bouwmachines . Importeur HeusTractors introduceerde al eerder een elektrische verreiker, graafmachine en compact shovel van de fabrikant. Met deze XC968-EV wordt er toch een serieus grote shovel aan het leveringsprogramma van elektrische machines toegevoegd.

De techniek van de XCMG XC968-EV is volledig vanuit de basis van electrische aandrijving ontworpen/uitgewerkt.

De fabrikant geeft daarom een garantie van 3 jaar. De XC968-EV is voorzien van een 250kWH lithium batterij die in combinatie van de XCMG snel-lader in 50 minuten compleet volgeladen kan worden. De XC968-EV is voorzien van 270kW rij-motoren die direct op de aandrijfas gekoppeld zijn. Dit zorgt voor een zeer krachtige soepele rijprestatie met een max snelheid van maar liefst 36km/h .

Ook met zijn hef capaciteit van 5800Kg doet de XC968-EV niet onder aan de gevestigde diesel concurrentie.

De eerste XCMG XC968-EV is al in gebruik genomen door L.A.W Tol kraanverhuur uit Piershil . Voor verkoop en meer informatie over de XCMG machines kan u contact opnemen met de importeur:

P.de Heus en Zonen Greup BV , Tel +31 186 612333 , info@heustractors.com www.heustractors.com