heftruck-bouw-zhe

ZHE Trading B.V. is de exclusieve importeur voor Hyundai Material Handling producten binnen Nederland. ZHE Trading B.V. levert naast heftrucks (van 1 t/m 25 ton!!!) een uitgebreid assortiment aan reachtrucks, palletwagens, stapelaars, tow-trucks, onderdelen en voorbouwapparatuur. Door het uitgebreide dealernetwerk binnen Nederland hebben zij altijd een verkooppunt en/of service-locatie bij u om de hoek.

Bij ZHE Trading B.V. heeft u de mogelijkheid om zowel nieuwe als gebruikte machines aan te schaffen. Ook voor de huur of lease van machines bent u bij hen aan het juiste adres. ZHE Trading B.V. beschikt over een team met zeer vakbekwame en ervaren specialisten die u graag adviseren op het gebied van uw intern transport materiaal.

De Hyundai Material Handling producten kenmerken zich door hoge kwaliteit tegen lage onderhoudskosten gecombineerd met de meest moderne technieken. Door de zeer uitgebreide lijn aan producten heeft Hyundai altijd de meest geschikte machine voor uw toepassing in huis! Door de grote continue voorraad aan machines is bij ZHE Trading B.V. in veel gevallen de door u gewenste machine direct uit voorraad leverbaar.

 

heftruck-bouwbedrijf-zhe

Naast de verkoop van machines verzorgd ZHE Trading B.V. ook het onderhoud, de keuringen en de reparaties van uw (huidige) machines bij u op locatie met één van de uitgebreide servicebussen. Alle medewerkers van ZHE Trading B.V. zijn daarnaast VCA gecertificeerd.

Benieuwd wat ZHE Trading B.V. voor u kan betekenen in de toekomst? Neem eens contact op met één van de specialisten om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. U kunt zich natuurlijk ook altijd oriënteren op de website www.nieuweheftruckkopen.nl