energie-zonne-panelen-zonnepanelen-installatie-systeem
Bron: Business platform Stad in Bedrijf

OTG.energy is gespecialiseerd in betrouwbare Zonnepaneel systemen van hoge kwaliteit. Alle systemen die wij realiseren voldoen aan de Scope 12 en geldende normen. Wij werken uitsluitend met SunPower zonnepanelen vanwege de hoge  duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een productgarantie, vermogensgarantie én servicegarantie van 25 jaar heeft SunPower de beste garanties in de markt. 

Alle systemen bij OTG.energy zijn voorzien van slimme technologieën en zijn voorbereid op de toekomst. Hierdoor is herinvesteren overbodig en dat scheelt kosten. Wij kijken vooral naar een lage ‘Total Cost of Ownership’. Op de lange termijn moet een klant het voordeligst uit zijn. Vanwege de hoge opbrengst per m2 zijn onze systemen ook gunstig voor de BENG norm (EPC).

Minder afhankelijk door energieopslag met OTG.reel light
Met OTG.reel light kan eigen opgewekte energie opgeslagen worden voor gebruik in de avond, nacht en ochtend. Op deze manier kan nog meer van de zelf opgewekte energie geprofiteerd worden en blijft het energie verbruik meer in balans. Het systeem begint met 14,4 kWh opslag en is schaalbaar naar gelang de vraag.

Met OTG.reel light kunnen wij ook het vermogen omhoog brengen zodat een aansluiting niet verhoogd hoeft te worden. Dit bespaard vastrechtkosten. Daarnaast is het verhogen van een aansluiting niet op alle locaties mogelijk en dan zijn onze systemen een perfecte oplossing.

Met OTG.reel light communiceren wij met de laadpaal en zorgen dat de Surplus van de zonne-energie naar de elektrische auto gaat. Dit is vooral heel interessant als de saldering regeling versoberd.

Het hele jaar door hernieuwbare energie met OTG.reel
Voor optimale onafhankelijkheid van overheid en energieprijzen is het OTG.reel systeem een oplossing. 365 dagen per jaar hernieuwbare energie opwekken, opslaan en gebruik van eigen energie. Dit systeem combineert het OTG.reel light systeem met een brandstofcel voor de zon arme maanden, eventueel aangevuld met windwokkels zodat ook van windenergie gebruik gemaakt kan worden. De brandstofcel wekt rond de 13.000 kWh energie per jaar op. De brandstofcel produceert elektrische energie uit waterstof en kan waar zon en wind tekort schieten bij produceren.

Naast deze door ons zelf ontwikkelde systemen hebben wij ook duurzame oplossingen voor het opwekken van warmte en warm water en kunnen wij voorzien in collectieve oplossingen.

Wil je meer weten over onze systemen en duurzame oplossingen neem gerust energie-zonne-panelen-zonnepanelen-installatie-systeemcontact met ons op.