Afbeelding

Ga je binnenkort verhuizen? 3 tips voor een sfeervolle woonkamer

advertorial

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan is het goed om alvast na te denken over het inrichten van je nieuwe huis. Maar hoe zorg je ervoor dat de centrale plek in huis, de woonkamer, een sfeervolle plek wordt? We vertellen je onze 3 tips, zonder dat je grote (ingrijpende) aanpassingen moet doen aan je nieuwe huis!

1 Kies een mooie kleur uit Kleur zorgt in elke kamer voor extra sfeer. Ook in je woonkamer. Kies daarom een mooie kleur uit voor op de muur. Je kunt ervoor kiezen om 1 muur te schilderen in een kleur en de rest wit te laten, een kleur op alle muren te verven of kies voor lambrisering. Wat je ook kiest; kies voor 1 kleur, anders loop je het risico dat het chaotisch wordt.
2 Planten en bloemen in huis Zodra je planten en/of bloemen in huis zet, dan merk je direct dat het een stuk huiselijker aanvoelt. Zorg dus dat je hier niet te lang mee. Op die manier voel je je direct meer thuis en voelt het ook meer af. Ga langs een (lokale) tuincentrum en creëer je eigen jungle of ga voor een rustige uitstraling met een paar planten.

3 Maak het eigen Een toevoeging die persoonlijk is, zorgt ervoor dat jouw huis sneller aanvoelt als jouw plekje en het maakt het direct sfeervoller. Kies daarom alvast wat foto’s uit, bijvoorbeeld van je wandelvakantie groepsreizen of een foto met familie, zodat je die direct kunt ophangen of op een mooie plek kunt neerzetten.