Vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd uitgesteld

bouw
Op verzoek van de exposanten heeft de organisatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd besloten om de vakbeurzen nogmaals uit te stellen, en wel naar dinsdag 16 t/m donderdag 18 maart 2021.
“Sinds vorige maand staat de Nederlandse overheid het weer toe om op verantwoorde wijze vakbeurzen te organiseren,” aldus directeur Rolf Heynen. “Aan de hoeveelheid ticketaanvragen van de afgelopen weken merken wij dat er veel animo is vanuit professionals om weer een vakbeurs te bezoeken.”
Toch twijfelen veel exposanten of het op dit moment verantwoord is om veel mensen bij elkaar te brengen, en of zij hun deelname in de komende twee maanden wel kunnen regelen. Heynen: “Vanzelfsprekend zijn wij in gesprek gegaan met deze groep exposanten. Daarop hebben wij besloten om de beurzen te verplaatsen.”
De vakbeurzen worden in hun geheel verschoven naar dinsdag 16 t/m donderdag 18 maart 2021, dezelfde data waarop de 2021-editie van de beurs oorspronkelijk plaats zou vinden. De locatie blijft hetzelfde, namelijk de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, en ook het beursprogramma. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in maart.
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Duurzaam Verwarmd is de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Meer informatie over de beurzen is te vinden op www.solarsolutions.nl en www.duurzaamverwarmd.nl.