|
| struxtura-ruwbouw-beton|strxtura-bouw-bouwproject

HAAL MEER RENDEMENT UIT UW RUWBOUW

bouw
Dankzij nieuwe technieken werd de doorlooptijd van bouwprojecten de afgelopen jaren reeds drastisch gereduceerd. Ook prefabwanden hebben hier hun aandeel in, 80% tijdswinst is geen uitzondering dankzij de montagesnelheid. Struxura uit Poperinge, de enige onafhankelijke fabrikant van dergelijke oplossingen, wil het de aannemer zo comfortabel mogelijk maken. Het plaatsen van de STRUXURA-wanden gaat snel en vooral met weinig mensen. Zo realiseer je niet alleen meer projecten, maar wordt ook de personeelskost geoptimaliseerd.
Specialisatie en flexibiliteit
De onafhankelijkheid, specialisatie, grote flexibiliteit en uitgebreide productiecapaciteit zijn onze grootste troeven. Daarnaast zetten we ook resoluut in op kwaliteit en duurzaamheid. De keramische bakstenen zijn 100% vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen.
Onze prefabmuren zijn beschikbaar in diktes van 10,12,14, 19 cm en dit in lichte of zwaardere uitvoering. We voorzien ook de nodige isolerende kimlagen en ingewerkte lateien.
Elk project wordt nauwkeurig uitgetekend met BIM-software. Hierdoor kunnen ze tot op de millimeter afgestemd worden op aanwezige kolommen, balken, lateien enz. Als klant hoef je zelf niet over 3D software te beschikken om te kunnen profiteren van het gebruiksgemak ervan. Dit zorgt voor een zeer kort en gebruiksvriendelijk nakijken van de voorbereide tekeningen. Zo bouwt u vandaag reeds met de systemen van morgen. De wanden worden gemaakt volgens de richtlijnen van Eurocode 6 en zijn ATG gekeurd.
Voordelen van werken met onze prefabwanden:
  • Ongezien rendement
  • Verhoogde productiviteit en bouwsnelheid
  • Geen afval op de bouwplaats
  • Plaatsen van metselprofielen en stelling niet meer nodig
  • Weersonafhankelijk en makkelijk te plannen
Montageservice Onze keramische wanden kunnen zeer eenvoudig geplaatst worden. U hebt enkel een bouwkraan een kraanman en 2 plaatsers nodig. Geen tijdverlies met het plaatsen van stellingen en metselprofielen. Een team van 2 mensen volstaat om in een dag een eengezinswoning op te bouwen.
Een muur plaatsen verloopt in enkele eenvoudige stappen. Na de voorbereiding monteert een ploeg een STRUXURA-wand tussen de 7 à 10 min. In vergelijking met traditioneel metselwerk haal je een veelvoud aan rendement en je opdrachten kennen een veel kortere doorlooptijd, waardoor je sneller kunt opleveren.
Heeft u geen/weinig ervaring met het plaatsen van prefabmuren of wenst u uw eigen manschappen voor andere projecten in te schakelen? Dan kan u gebruik maken van onze eigen plaatsingsdienst.
Onze gespecialiseerde ploegen zorgen voor nog grotere tijdswinst van uw ruwbouw en plaatsen met oog voor precisie en kwaliteit.

 
 
 
|