Afbeelding
WorkSystem_bedrijfswagensinrichting

WORK SYSTEM Bedrijfswageninrichting is definitief gevestigd in Nederland

bouw
WORK SYSTEM is al meer dan 2 jaar actief op de Nederlandse markt met voornamelijk verkopen via internet. – “We hebben ons bedrijf in Nederland continu laten groeien, maar nu willen we een leidende positie innemen en dezelfde grote ontwikkeling op de markt maken als in Zweden. We zijn dan ook op zoek naar Nederlandse Partners die dit plan samen met ons willen uitvoeren.
Over Werksysteem Work System AB is opgericht in 2009. Met het hoofdkantoor in de Zweedse stad Tenhult voert het bedrijf zijn activiteiten uit via 10 eigen bedrijven binnen de groep. Het bedrijf is 100% gericht op de autorekken business, om maximale orde, efficiëntie en veiligheid te bieden voor lichte Bedrijfsvoertuigen. Work System is vandaag de dag op 23 locaties vertegenwoordigd via eigen werkplaatsen en partners in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Nederland.
Sterke aanhoudende groei en expansie sinds het begin met bijvoorbeeld 5 Gazelle-awards waaronder de titel Super-gazelle van het Zweedse toonaangevende zakenblad Dagens Industri bevestigen dat het bedrijf een toonaangevende leverancier is binnen de industrie.
Work System heeft een ongelooflijk sterke eigenaarsstructuur via de belangrijkste eigenaren, Entreprenörinvest AB, 100% eigendom van de Stichting Kamprad van de IKEA-familie, evenals de oprichters Jonas Hallenborg en David Nord.
Standaard producten en semi-maatwerk Middels de webshop op worksystem.nl, kunnen klanten ’standaard’ bedrijfswageninrichting bestellen. Verder kan er gekozen worden voor een directe levering aan huis, óf de inbouw kan plaatsvinden middels één van de aangesloten dealers van WORKSYSTEM.
Wanneer er specifieke wensen of behoeften zijn, is WORKYSTEM in staat om deze te vervullen, middels semi-maatwerk.
Veiligheid hoog in het vaandel Work System lanceert zijn nieuwe dubbele vloer ontwerp voor bestelwagens, welke nu ook crash-proof zijn tegen kop-staartbotsing. De kop-staart is een van de meest voorkomende botsingen in het verkeer, dat wil zeggen, een auto rijdt van achteren in op een stilstaande auto. Work System heeft nu een unieke dubbele vloeroplossing ontwikkeld die zowel tegen de voorkant als tegen een kop-staartbotsing crashbestendig is. Een volledige tekst en uitleg is te zien op: worksystem.nl (video).