|
| 247-kooi-app-beveiligen-toezicht-diefstal|247-kooi-app-beveilogen-toezicht-diefstal

24/7 zicht op elke projectlocatie met unieke app

bouw
Hoogwaardige mobiele, tijdelijke camerabewaking verkleint niet alleen de kans op vandalisme en diefstal van kostbare spullen. Een optimaal functionerende beveiligingsoplossing zorgt ook voor een ongestoorde nachtrust. Kooi uit Drachten is een internationaal actieve kennispartner op het gebied van tijdelijke mobiele camerabeveiliging. Onlangs lanceerde Kooi de 247kooi app en een customer portal, waarmee klanten al hun projecten altijd inzichtelijk hebben. 
De 247kooi App en het customer portal zijn uniek in de branche. “Zicht op bouwplaatsen via een webportal is natuurlijk wel bekend,” vertelt Jelmer Kloosterman, international business developer bij Kooi. “Wij stellen de volledige service beschikbaar via de app en het online portaal. We bieden hiermee een extra stukje service aan onze klanten.”
Multifunctioneel De 247kooi App is te downloaden voor iOS en Android. Het online customer portal, dat dezelfde functionaliteiten heeft, is te bereiken via de desktop. Gebruikers kunnen meekijken met de op locatie aanwezige camerasystemen en incidentrapportages en -analyses inzien. “Daarnaast kunnen wijzigingen in beveiligingstijden snel en eenvoudig worden doorgegeven. Dat gebeurde eerst vooral via de telefoon, wat veel verwerkingstijd kostte.” Daaraan maakt de app een eind. “De klant geeft gewenste wijzigingen nu rechtstreeks door. De wijzigingen worden volledig geautomatiseerd verwerkt. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de juiste beveiliging.”
Helder overzicht Naast de functionaliteiten die Kloosterman al noemde, zorgen app en portal ook voor een glashelder overzicht van de UFO’s (Unit For Observation) die op een project staan opgesteld. Zowel qua aantal als de exacte plaats ervan. “Tijdens de realisatie van een project is het van groot belang om te weten hoeveel camera’s waar precies staan en wat ze moeten beveiligen”, aldus Kloosterman. “Ook daarvoor biedt deze app een oplossing. Een pluspunt dat net als de andere voordelen het werk van uitvoerders en werkvoorbereiders overzichtelijker en eenvoudiger gaat maken.”
|