Afbeelding

Prefab naar een hoger plan | Reserveer uw gratis ticket

bouw
Prefab kan een slim bouwmateriaal zijn dat het bouwproces sneller en beter maakt. Of bestaan uit samengestelde bouw- of installatiecomponenten. Ook prefab zijn volledig geprefabriceerde woningen die zo uit de fabriek komen, klaar voor transport en plaatsing.
Welke gradatie van prefab het best bij úw bouw- en installatieproces past, kunt u zelf het best beoordelen. Maar de meeste verschijningsvormen zijn van 12 t/m 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch te zien. Op een beursvloer die in aantal exposanten verdubbelde ten opzichte van 2019.
Heeft u nog geen kaartje? Hier bemachtigt u dat gratis.
Grote stappen in prefabricage Deze editie van PREFAB laat, zowel op de vloer als de podia, zien dat er grote stappen zijn gezet, in prefabricage. Met name als gevolg van het feit dat steeds vaker de afzonderlijke producten – al dan niet in consortia – worden samengesteld tot complete bouwdelen en woningconcepten.
Springt u op deze rijdende trein of heeft u meer aan slimme afzonderlijke oplossingen?
OFFSITE International Op dinsdag 12 oktober vindt, op de eerste dag van de vakbeurs, in het aanpalende Congrescentrum 1931, hét internationale prefab congres OFFSITE International plaats. Lees er hieronder meer over of bestel uw ticket (à € 299,-) direct hier.