Afbeelding

ONTDEK DE TOEKOMST VAN WARMTEPOMPINSTALLATIES MET KRAUMA® EASYFIX

bouw

Warmtepompen hebben onze manier van verwarmen en koelen veranderd, maar de innovatie stopt niet. Celsis introduceert op de VSK-beurs de Krauma® Easyfix buffertank, een baanbreker in de wereld van warmtepompinstallaties. Dit plug-and-play systeem belooft niet alleen een vereenvoudigd en versneld installatieproces, maar beperkt ook warmteverlies en verbetert de algehele energie-efficiëntie.

Celsis B.V., distribiteur in koel- en klimaattechniek, kondigt de lancering aan van de Krauma® Easyfix, een baanbrekend product in de residentiële warmtepomp installatiewereld. Ontworpen met een scherp oog voor efficiëntie, belooft de Krauma® Easyfix installateurs een indrukwekkende tijdsbesparing tot 4 uur per installatie, wat zich vertaalt in aanzienlijke kostenbesparingen.

“We zijn verheugd om de Krauma® Easyfix te introduceren op de VSK-beurs als de volgende stap in de evolutie van warmtepompinstallaties,” zegt Ramon Koster, manager Klimaattechniek bij Celsis. “Dit product tilt niet alleen de efficiëntie naar een hoger niveau, maar ook de duurzaamheid van de hele klimaatsector.”

Besparing in tijd en kosten

De Krauma® Easyfix optimaliseert niet alleen de installatietijd, maar belooft installateurs ook aanzienlijke kostenbesparingen. De Krauma® Easyfix combineert een buffertank met alle benodigde toebehoren welke nodig zijn in het primaire circuit bij de installatie van een warmtepomp. Dit plug & play systeem maakt het daarom mogelijk om projecten efficiënter af te ronden, waardoor installateurs hun winstgevendheid kunnen vergroten.

Optimale energie-efficiëntie

Door het scheiden van het primaire en secundaire circuit minimaliseert de Krauma® Easyfix warmteverlies, wat resulteert in een optimale werking van het hele systeem. De focus op energie-efficiëntie verkleint niet alleen de ecologische voetafdruk van warmtepompinstallaties, maar levert ook tastbare voordelen op voor het milieu.

Compatibiliteit en compact ontwerp

Wat Krauma® Easyfix onderscheidt, is de volledige compatibiliteit met alle typen en merken lucht/water warmtepompen, maar is ook een mooie aanvulling op het duurzame Sinclair S-THERM Yukon warmtepompen assortiment van het bedrijf. Het compacte ontwerp van het buffertank en het gebruik van componenten van gerenommeerde merken garanderen niet alleen een soepele integratie maar ook duurzaamheid op de lange termijn.

Over Celsis

Celsis hecht veel waarde aan het verduurzamen van de koel- en klimaatsector. “We komen graag met oplossingen die werken voor onze klanten. Innovatie maakt daar onderdeel vanuit”, aldus Koster. “Het Easyfix systeem van Krauma® is het nieuwste bewijs van het streven naar baanbrekende oplossingen.”

Conclusie

In een wereld waar innovatie de norm is, onderscheidt de Krauma® Easyfix zich als een cruciaal instrument voor installateurs en een bron van langdurig comfort voor eindgebruikers. Met zijn unieke ontwerp, universele compatibiliteit en focus op efficiëntie, belichaamt de Krauma® Easyfix de volgende fase in warmtepompinstallaties. Maak vandaag nog de overstap en bespaar in tijd én kosten in jouw installatieproces.