Zo kun je de groei van jouw bedrijf financieren

bouwcomplex

Het gaat goed met de Nederlandse economie: de banken constateren dat ondernemers weer steeds vaker aankloppen voor bedrijfsleningen. Dat betekent echter niet dat het geld morgen op jouw rekening staat.
Voor een bedrijfsverhuizing, extra voorraad, het voorfinancieren van een grote opdracht of extra personeel: om te groeien is geld nodig.

Nu de economie weer is hersteld, durven ondernemers weer steeds vaker te investeren, meldt de investeringsradar van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Maar het krijgen van een bedrijfslening is niet altijd makkelijk. Eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen kost het vaak veel tijd en moeite om een financiering bij een bank aan te vragen. Hierdoor is het lastig om snel aan financiering te komen om bijvoorbeeld nieuwe opdrachten aan te kunnen nemen.
OPR-Bedrijfskrediet Om snel te kunnen groeien gaan ondernemers steeds vaker op zoek naar snellere en eenvoudigere alternatieve financieringen, blijkt uit een onderzoeksenquête van ondernemersplatform MKB Servicedesk.
OPR-Bedrijfskrediet is zo’n alternatief voor een lening bij de bank. Het van oorsprong Finse fonds, dat tot nu toe alleen in Scandinavië actief was, is nu ook in Nederland begonnen met het verstrekken van online bedrijfsleningen. OPR-Bedrijfskrediet biedt leningen van 3.000 tot 50.000 euro aan met looptijden van 1 tot 12 maanden voor elk soort bedrijf dat snel een lening nodig heeft.
OPR-Bedrijfskrediet heeft een duidelijk en transparant prijsbeleid, en werkt met een vaste kredietvergoeding die alle kosten met betrekking tot de lening dekt. Daardoor is vooraf duidelijk wat jouw onderneming maandelijks voor de lening moet betalen.
Eenvoudig online aanvragen – direct beschikbaar Een OPR-Bedrijfskrediet kan je eenvoudig online aangvragen zonder administratieve rompslomp. Als je op werkdagen voor 16:00 uur de aanvraag indient, ontvang je nog dezelfde dag de kredietbeslissing en kan je de volgende dag al de lening binnen hebben.
Meer weten over welke leningsopties geschikt zijn voor jou en je onderneming? Kijk op de website van OPR-Bedrijfskrediet.